tisdag 8 augusti 2017

Sälja biljetter på nätet

Boka flyg bekväm online. Se lågprisflyg, direktflyg och internationella flyg nu! Hitta Billiga Flygresor på minut. Bäst i Test – Jämför flygresor nu!


Enkelt och billigt att sälja biljetter.

Börja sälj inom minuter! Du har alltid koll på hur mycket du sålt. Kvittot på bokningen är biljett. Musikaler, spelningar, konserter, spex och teater. Tjänsten är öppen för alla.


Registrera dig och börja sälja direkt. Billetto är plattformen där du kan administrera dina event och din biljettförsäljning helt på egen hand. Promota dina event, sälj biljetter online, scanna biljetter i dörren, hantera gästlistor, och mycket mer.

Det enda du behöver göra för att komma igång är att skapa ditt event på Billetto, och säga till dina vänner och din. Sälj evenemangsbiljetter. Så planerar du ett bra event?


Kanske vill du också sälja biljetter till ditt event. Den stora frågan är: Hur exakt säljer du biljetter med Billetto? Med Billetto går det enkelt och snabbt att sälja biljetter till sina evenemang. Du kan vara igång på bara några minuter.


Biljettförsäljning på nätet blir smidigt med hjälp av verktyget Magnet. Det har aldrig varit enklare att skapa och sälja egna biljetter till dina evenemang. Du tar själv kontroll över försäljningen av dina mobilbiljetter, och behöver inte betala provision till någon annan leverantör.


Ju lättare det är att köpa, ju mer säljs ! Vi alla vet vilken skillnad det gör när inköpselementet på nätet är väldesignat, och framförallt när det är snabbt och enkelt att använda. Med TicketCo kan det inte bli lättare att köpa biljetter till evenemang, vilket innebär att du säljer mer. Kunden får biljetterna via e-post. Erhåll era pengar Ni slipper hålla koll på transaktioner och inbetalningar. Biljettköparen betalar med kort eller via sin internetbank direkt på bokningssidan.


Biljetter till konserter, sport, teater och mycket annat hos viagogo, ett biljettorg på nätet.

Vi vill att små till stora etablerade arrangörer ska kunna göra detta på ett sätt som hjälper till att bygga deras varumärke, och gör dem stolta över sin online- biljett butik. Förhoppningsvis har vi koordinater till just din stad men om vi inte har det så kanske du måste försöka med en lite större stad i närheten av din. Sveriges ledande marknadsplats för evenemang inom sport, kultur, musik.


Se våra topp-erbjudanden! PositionEtt är mycket stolta över att äntligen kunna erbjuda museer och evenemangsarrangörer möjligheten att sälja biljetter direkt på internet. De annonseras ut på nätet av privatpersoner eller av webbplatser som specialiserat sig på att sälja biljetter i andra hand.


Att köpa en biljett i andra hand över nätet istället för att stå i kö och vänta kan vara riskabelt. Kontrollera även att biljetten får överlåtas, alltså att biljetten får säljas vidare. Annars kan arrangören vägra att släppa in dig om du inte kan legitimera dig med namnet som står på biljetten.


I Sverige är det lagligt att köpa, byta och sälja biljetter i andrahan men samma regler gäller inte i alla länder. Köp och sälj biljetter till sportevenemang, konserter och teater på StubHub! Nu kan alla sälja biljetter på nätet.


Nu lanserar Simple Signup en helt ny tjänst där vem som helst kan sälja biljetter på Internet. Samtidigt som Ticnet får konkurrens om de stora arenorna, av iTicket och Eventim, lanseras en ny webbtjänst för alla som vill sälja biljetter på Internet. Konceptet finns i USA men är helt nytt i Sverige.


Anmälningar, deltagarlistor och betalningar till dina event. Skapa event och börja bjud in eller sälja biljetter på minuter. Helt gratis för gratisevent.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg