måndag 14 augusti 2017

Bästa romantiska filmerna 2016

Hitta nya och gamla favoriter bland romantiska filmer. Bästa romantiska filmer ROMANTISKA FILMER ALLA. Nästan filmer fick en fyra eller mer som betyg och de allra bästa filmerna med bäst betyg hittar du längst ner.


Alla hjärtans dag Om du är den romantiska typen så är februari den bästa tiden på året att slå på en romantisk film och krypa upp i soffan. Varför inte på självaste alla hjärtans dag? Filmen inleds på ett ålderdomshem där en äldre man vid namn Duke, läser en romantisk saga för en dement kvinna.

Under sin semester träffar sjuttonåriga Allie (Rachel McAdams) på den lokala arbetaren, Noah (Ryan Gosling) på ett tivoli. Här finns romantiska komedier som kommer få dig att skratta och romantiska dramafilmer som inte lämnar någon oberörd. Så jag är hemma sjuk från jobbet nu, med någon sorts semi-influensa där jag har lite halsont, lite feber och mestadels är helt matt och har ont i kroppen. Vad sägs om en riktigt bra och romantisk komedi, en romcom, i kväll?


Läs mer om filmen på eller Rotten. Fyra bröllop och en begravning” var den första i raden av charmiga och roliga romantiska komedier som regisserats av britten Mike Newell (Bridget Jones Dagbok, Love Actually, Notting Hill m.fl.). Filmen innebar Hugh Grants stora genombrott och filmen nominerades faktiskt till en Oscar i kategorin Bästa film.


Oavsett om du tillbringar dagen tillsammans med vänner, familj, partner, hund eller chipspåsen så är alla hjärtans dag en tid att fira kärleken.

Känner du inte riktigt fjärilarna i magen? Kom i stämning med någon av de bästa romantiska filmerna som finns att se. Då finns det få saker som passar bättre än en filmkväll och en massa romantiska filmer.


De där lyckliga filmerna där du inte behöver tänka så mycket utan bara njuta av det som sker på duken (eller ja, TVn eller datorn). Här listar vi filmer som vi ALDRIG tröttnar på och som vi gärna ser om och om igen. Världens bästa komedi enligt:s besökare är den prisbelönade italienska dramakomedin Livet är underbart, eller La vita è bella. Filmen handlar om Judiska Guido som lever ett underbart liv med fru och son i 30-talets Italien. Men när andra världskriget bryter ut skickas familjen till ett koncentrationsläger.


Påminnelser om saker tidigare eller saker som aldrig kom att vara alltid respons. Och om du är ung nog, romantiska tonåring filmer kan bränsle drömmar om vad som ska komma. Här är min lista över de bästa romantiska filmerna för tonåringar. Vi visar och ger dig direktlänkar. Netflix utbud av filmer är enormt.


Filmerna passar perfekt att se tillsammans med flickvännen eller tjejkompisar. BLOCKBUSTER har just den film du vill se. Stort och brett urval av romantiska filmer. Det är enkelt och bekvämt!

Den gemensamma nämnaren för alla Woody Allens filmer är att han har förmågan att göra så man känner sig lite smart trots att man sitter och småler fånigt under hela filmen. Roligast i den här filmen är Alan Alda, mest känd från MASH, och alltid lika snurriga Goldie Hawn som överraskar med att också sjunga ruskigt bra. Filmen kretsar kring fyra olika handlingar där vi bland många andra karaktärer får följa torpederna Vincent och Jules, briljant gestaltade av John Travolta och Samuel L. Ok, så du har Viaplay men kan inte hitta guldkornen?


Rolig och underhållande film men vår allas favorit Emma Stone i huvudrollen! Statistiken är hämtad från webbplatsen. Detta är dock långt ifrån sant.


Många romantiska komedier är bra filmer som är bra roliga filmer även om man inte är förtjust i de romantiska elementen. Exempel på mycket bra filmer som alla bör se inkluderar t. Gross Point Blank och The years old virgin som båda är mycket bra komedier som bara råkar ha romantiska element.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg