torsdag 21 juli 2016

Grönt kort intensivkurs

Grönt kort intensivkurs

Skicka hälsningskort ut gratis. Din personliga golftränare i Linköping, Norrköping, Åtvidaberg och Kisa hjälper dig. Kursen är på en dag och ger grönt kort. Vill du snabbt komma igång med golfspelet då är denna kurs rätt för dig! Under en heldag får du en intensiv och lärorik utbildning i golfspelet.


Grönt kort intensivkurs

Du får instruktion och träna på golfens olika slag och lära dig om golfvett, golfregler och utrustning. Golfportalen ger dig intressanta reportage och notiser om intensivkurs golf grönt kort som du troligen inte hittar annars. Garanterat kul läsning för alla golfare. På Golfportalen hittar du information om intensivkurs golf grönt kort men även Sveriges -bästa golfbanor, de bästa greenfeemedlemskapen och erbjudanden.


Inga förkunskaper krävs, och vi garanterar att du kommer lära dig golfspelet. Vi vägleder dig till grönt kort – hcp och vidare till nästa steg i din utbildning. Vi tränar på alla moment inom golfen – golfsvingen, träklubbor, puttning, chippning, wedgar och bunker.


Grönt kort intensivkurs

Läs mer om kursen här. Lysegårdens Golfklubb har en 18-håls bana och en 9-håls bana som också är pay and play. Du hittar alla våra planerade kurser här på hemsidan. Kurserna innehåller en grund av teori och praktik.


Vi använder oss inte av några prov eller förhör, utan tillsammans kommer vi till en nivå där ni blir godkända. Om du inte har grönt kort men är sugen på att prova golf ändå har de flesta banor en driving range där du kan prova att slå iväg bollar med klubbor som oftast finns att låna. Hem Golf Ta grönt kort ! På Knistad blir du golfare över en helg! Bor förstklassigt precis vid banan och äter i herrgårdens restaurang med White Guide-utmärkelse. Välj ett av våra populära kursalternativ nedan eller kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg.


Målet är att nå officiellt handicap under säsongen. Efter kursens slut har du möjlighet att spela på banan tillsammans med en fadder. Helgen den 8-juni kör vi en intensivkurs för grönt kort på klubben.


Driving range, två puttinggreener, chippgreen samt inspelsgreener och bunkrar på övningsfällt. Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies.


Du kan anmäla dig till nästa kurstillfälle på denna länk Kontakta oss gärna på mejladress: huddingeri. Du som köpt endast kurs får fri runda som kan utnyttjas inom dagar efter avslutad kurs. Betalning sker via faktura innan kursstart.


Du lär dig de grundläggande av både de praktiska och teoretiska. Vi vill med denna kurs erbjuda dig en bra och nyttig start på din golf. Vår vision är att erbjuda skräddarsydda nybörjarkurser samt komigångkurser som passar varje individ i Göteborgsområdet.


Nybörjarkurs i Golf vill förenkla det för blivande golfare samt nyligen utbildade golfare att komma igång i golfens värld. Lär dig golfens grunder både praktiskt och teoretiskt under en dag. Mitt ute på den västgötska landsbygden ligger Knistad Herrgård.


Spela golf, ta jägarexamen eller håll spännande möten i lugnet och stillheten hos oss. Grönt kort eller vidareutveckling?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg