torsdag 17 augusti 2017

Apotek odenplan

Handla produkter från hela vårt sortiment online - noga utvalda varumärken. Hos oss kan du hämta ut recept online! Hitta adress och öppetider här. Se alla våra populära produkter.


Apotek odenplan

Passa på att fynda redan idag. Alla varor med nedsatt pris. Helt nöjd eller pengarna tillbaka. Just nu har vi även fri frakt. Vi förhandlar så att du slipper.


Inne på apoteket har vi en vårdmottagning där du kan träffa en sjuksköterska som bl. Endast öppna apotek Har utökat djursortiment. Vi erbjuder tjänster och produkter inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Bra förbindelser med bland annat buss 4 och 70.


Apotek odenplan

Olivecronas Väg Stockholm. Hos DCG kan du köpa homeopatiska läkemedel, kosttillskott och kroppsvårdsprodukter på nätet. Vi har alltid fri frakt och nya erbjudanden varje vecka!


Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Det sitter endast män i styrelsen. Följande apotek erbjuder födelsemärkeskontroll. Klicka här för en komplett lista över vilka av våra apotek som erbjuder födelsemärkeskontroll.


Karlbergsvägen Stockholm. Vi har drop-in och ingen tidsbokning behövs så du kan komma in när som helst under apotekets öppettider. För att göra det lättare för dig att få vård och hjälp när du behöver det, har vi generösa öppettider även kvällar och helger. Titta på din närmaste mottagning för exakta öppettider.


Vi gör det enklare för dig som kun personlig rådgivning och brett sortiment. Utforska upplevelser i närheten. Tips från lokalbefolkningen. Träffa läkare online eller i vår app. Slipp väntrum och få konsultation, behandling eller remiss i mobilen.


Apotek Hjärtat Odenplan , Stockholm. Det innebär att jag är ansvarig för den dagliga driften av apoteket. Förutom att själv stå i receptkanalen är jag ansvarig för apotekets ekonomiska resultat, personalen och att alla kvalitetskrav efterföljs. Vi vill vara din hälsopartner och med det menar vi att vi vill vara ditt självklara val när det gäller din och din familjs hälsa.


Vi är ditt lokala apotek och försöker anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Butiker över hela Sverige. Vår kunniga personal svarar gärna på frågor kring din hälsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg