onsdag 9 augusti 2017

Tips på bra filmer

Söker du tips på bra filmer till helgen? Vi guidar dig till de bästa filmerna att streama på Netflix just nu. Det görs väldigt mycket bra film i vårt avlånga land som får alldeles för lite uppmärksamhet. Men givetvis kommer bra film från världens alla hörn. Nedan hittar du massor av tips på nya bra filmer.


Hitta nya och gamla favoriter bland dramafilmer.

Vi har skickat ett mail till dig med en länk du måste klicka på för att verifiera ditt konto. Något av det bästa som finns är att krypa ner i soffan med massa godis och en bra film , gärna en kärleksfilm. Det absolut bästa med kärleksfilmer är att du kan drömma dig bort till en fantasivärld. Så mys ner dig med din BFF, din partner eller ditt squa och försvinn in i kärlekens värld stund.


Att vara filmnörd innebär för mig inte bara att man ser på mycket bra film ( på bio) och älskar att göra det. Utan det innebär även att man gärna ser på dålig film och gammal film , att man gör listor om film , diskuterar film , sorterar film i hyllan och nu då också bloggar om film. Jag bloggar främst om de bra filmer jag ser. Brist på filmer som ska ses, så bara att kötta på med filmer.


Tips på bra film för 11-åringar!

Dottern ska ha 11-års kalas och det ska tittas på film. Jag tänker lite klassiker typ Tillbaka till framtiden eller nåt. I den här artikeln, som uppdateras varje måna tipsar vi om våra favoritfilmer på svenska Netflix just nu. Både nya och lite äldre filmer får plats på listan, smalt som brett. Våra tips på bästa skräckfilmer hittar du här!


Netflix, aka Guds gåva till människan, har sjukt många bra filmer på lager – och nedan har vi listat de som vi tycker om lite extra. Rolig och underhållande film men vår allas favorit Emma Stone i huvudrollen! Filmkritikerna Sveriges största filmblogg med filmtips på bra filmer. Här kan du hitta filmtips om både gamla och nya filmer. Vill du ha tips på bra Netflix- filmer inom kategorin romantiska komedier?


Läs mina filmtips på Netflix just nu! De här filmerna på Netflix passar om du är hemma och sjuk eller vill ha en mysig filmkväll. En äkta feel-goodfilm får dig att behålla leendet på läpparna hela filmen igenom - trots att de innehåller konflikter och problem innan det lyckliga slutet. Här är topp-listan på filmer som garanterat får dig att må bra , även om du fäller en och annan tår på vägen.


Bästa filmerna på Viaplay enligt Sveriges ledande webbsajter, tidningar, tidskrifter och filmbloggar. Tusen gånger starkare liksom Glappet som har samma regissör är i mina ögon riktigt bra tonårstjejfilmer inom den. Cars är en bra tecknad film - bra sensmoral (vänskap betyder mer än att vinna) och väldigt väldigt välgjord.


Bra röster även på svenska (vilket är rätt ovanligt när det är dubbade filmer ), många kända röster som gör det underhållande att se filmen även som vuxen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Det går inte så bra för verkligheten just nu men det finns fortfarande en filmvärld att bedöva sig med. Bra filmer på Netflix: guldkorn du inte får missa.


Slut på planlöst scrollande! Här är enda listan du behöver för att välja en film på Netflix. Jag skulle vilja ha tips på bra familjefilmer.


Det ska passa så väl vuxna som barn (vilket iofs familjefilm antyder;.)) det gör inget om det är på engelska men helst svenska. Här är några tips på saker du kan göra själv, för att må bättre. Det rör sig huvudsakligen om uppföljare till klassikerna, filmversioner av TV-serierna, och, på senare år, filmer med Musse Pigg i huvudrollen.


De bjuder in en till partner, som rubbar deras positioner, bokstavligen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg