fredag 25 augusti 2017

Restaurang göteborg avenyn

Ytterst prisvärd Asiatisk restaurang mitt i centrala Göteborg. Välkommen att boka bord! Boka bord på Göteborg på thefork.


Buenos Aires är en argentinsk restaurang på Berzeliigatan i Göteborg. Ett nytt matkoncept kombineras i form av några av Argentinas bästa kockar och mattalanger tillsammans med råvaror som håller högsta.

Den kunniga personalen håller samma höga elegans när de på ett trevligt och personligt sätt, serverar väl utvalda styckdetaljer. Då är du välkommen till oss på Bryggeriet på Avenyn. Göteborg Avenyn Inspirerad av Neapel – pizzans hemstad Se restaurang │. Vi har för och självklart À la carte. Avenyn Göteborgs paradgata med nattliv, restauranger och shopping. Kungsportsavenyn, eller kort och gott Avenyn , sträcker sig från bron vid Vallgraven och ända upp till Götaplatsen med Konstmuseet, Stadsteatern och Konserthuset.


Nöjesstråket blomstrar dag som natt. Tvåkanten är en mysig restaurang och bar mitt på Avenyn med originaltegel, varma färger och avslappnad glad atmosfär.

Stor pratvänlig bar, flera matsalar och två härliga uteserveringar gör att vi passar både för privat- och företagsgästen. Vi lagar modern svensk mat, med mestadels svenska råvaror från små producenter. Gillar du hotellupplevelser lika mycket som vi? Bellora är en del av en liten hotellfamilj som heter ESS Group och som medlem får du alltid: Deals före alla andra.


Joe Farelli’s är mer än en restaurang och arbetsplats, det är ett hem där köket står i centrum. Våra besökare kliver in genom dörren till vår restaurang , mitt på Avenyn i Göteborg. Utforska restauranger på Avenyn i Göteborg ! Se öppettider, popularitet och mycket mer. Med Thatsup hittar du stans guldkorn.


Vi serverar allt från havets läckerhet till kolgrillat kött på våra restauranger i Göteborg. Här får du både våra egna och. Här hittar du alla restauranger nära Avenyn , Göteborg.


Se betyg, recensioner och bilder. We are Gothenburg’s oldest Italian restaurant , formed in the early 70’s. Our modern, yet classic, experience is built upon a familiar concept originally formed in La Gondola’s trattoria origin.


Come alone, as a couple, or with the whole la famiglia. Lägg till en läsk för 15.

Mitt i Göteborg precis vid Avenyn ligger Moon thai, en oas mitt i stan. Här äter du fantastiska thairätter tillagade av våra duktiga kockar och i en miljö som vi garanterar är helt unik. Vår personal är duktiga och har fokus på servicekänsla för att göra ditt besök så minnesvärt vi bara kan. Kungstorget är en väletablerad restaurang med vinbar som är belägen på Kungstorget mittemot Stora Saluhallen i hjärtat av Göteborg. Här serveras det vällagad mat med svenska smaker och klassisk husmanskost som tillagas med kärlek och omsorg.


Restaurang Kungstorget i Göteborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg