fredag 4 augusti 2017

Åsö psykoterapi

Här i hjärtat av Södermalm arbetar och samverkar en grupp psykoterapeuter med olika bakgrund och inriktning. Vi tar emot enskilda privatpersoner, par och familjer, chefer och arbetsgrupper som söker hjälp, vägledning och utveckling. Vi erbjuder olika former av psykoterapi , samtalsstö coachning och handledning inom ett flertal områden.


Psykoterapi hittar du på Åsögatan 15 i hjärtat av Södermalm. Tillsammans utgör de ett team med såväl bred som djup kompetens inom det psykoterapeutiska fältet.

Här kan du som söker psykoterapi få en snabb tid hos någon av våra terapeuter. Ingen av oss är ansluten till det statliga högkostnadsskyddet. Nu kan du som förälder boka tid till vår barnpsykolog på Åsö vårdcentral! Vi tar emot barn 0-år och deras föräldrar för bedömning, rådgivning och behandling.


Vid lindrig till måttlig psykisk ohälsa erbjuder vi ev idensbaserad behandling (KBT). Vårdcentrals verksamhetschef är Ingemar Gustafsson och nås på e-post ingemar. På Åsö Vårdcentral arbetar erfarna specialister i allmänmedicin och företagshälsovård.

En av specialisterna har arbetat som barnläkare i år. Här arbetar även läkare med bakgrund inom hud , plastik och ortopedi samt ST-läkare och AT-läkare. För att få samtalsstöd behöver du vara listad vid vårdcentralen. Behöver du någon att prata med?


Paul Moore terapi i hjärtat av Söder erbjuder samtalsterapi, Mindfulnessträning och terapi via Skype. Det betyder att du som patient måste stå för hela kostnaden. Varje terapeut bestämmer själv sin taxa. Mottagningen ligger centralt på Södermalm. Hit kommer du enkelt med buss eller tunnelbana.


Du kan vända dig till mig om du behöver hjälp i din livssituation och känner att du har behov av förändring i ditt liv. Här arbetar och samverkar en grupp psykoterapeuter med olika bakgrund och inriktning. Jag tar emot vuxna och unga vuxna. Avancerade inställningar.


Under samma tak finns även Åsökliniken, en mottagning där naprapater och massörer tar emot. Vi har stora ljusa rum där det finns möjlighet för terapeuter (lägst steg 1) att hyra in sig hel- och halvdagar.

Behandlingen inleds med 2-s. Visa profil Visa profilmärken Se liknande profiler. Mitt intresse för psykoterapi växte ur min masterexamen i filosofi och därefter många års utforskande av österländska visdomstraditioner, i synnerhet buddhistisk psykologi. Min grundutbildning i psykoterapi fick jag på StLucas stiftelsen och legitimationsutbildning på Svenska institutet för kognitiv psykoterapi. Jag har bland annat varit anställd som kurator på vårdcentral, på BUP-mottagning och inom missbruksvården.


Sveriges socionomers Riksförbund (SSR). Jag är också verksam på Åsö psykoterapi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg