tisdag 1 augusti 2017

Parterapi haninge

Kyrkans familjerådgivning är till för par, familjer och enslida som upplever relationsproblem. Parterapi , stödsamtal. Vi är utbildade och auktoriserade speciellt för familjerådgivning och parterapi samt erbjuder hjälp för er som bor i Stockholm, Nacka, Lidingö, Dandery Täby. I vår parterapi arbetar vi med att ge var och en utrymme att berätta hur den tänker och vill ha det.


Vår utgångspunkt är att en förändringsprocess startar i en öppen och förtroendefull dialog vilket vi vill skapa i våra samtal för parrådgivning och parterapi i Stockholm. När kan familjerådgivning behövas? Par som känner engagemang i sin relation och vill fortsätta leva tillsammans. Rekommenderas ej om våld eller missbruk förekommer. Att använda e-tjänster är både snabbare och enklare än att fylla i och skicka in blanketter.


Haninge ligger strax söder om Stockholm. Om det finns både en e-tjänst och en blankett för det som du vill. Välkommen att ringa oss under telefontiden 12. Det går också bra att ringa under övrig kontorstid 8. Lämna gärna ett meddelande om vi inte svarar direkt så ringer vi upp samma dag.


Telefonsvarare finns dygnet runt. Birgitta Örjes Svensson är socionom, familjeterapeut och legitimerad psykoterapeut med psykodynamisk inriktning. Hon har tidigare arbetat som familjerådgivare och har vidareutbildning i sexologi och emotionell fokuserad parterapi (EFT).


Birgitta har även mångårig erfarenhet från ungdomsmottagning samt mödravård och gynekologisk mottagning. Vi gick i parterapi hos Tiina Carlstedt och vi kan utan att överdriva säga att hon räddade vårt äktenskap och vi är så otroligt glada att vi hittade till henne. Det vi tack vare Tiina har lärt oss om oss själva och varandra kommer hjälpa oss både individuellt och i vår relation så länge vi lever. Osubventionerad) parterapi erbjuder vi alla oavsett var ni bor.


Familjerådgivning vänder sig till de som bor i kommuner vi har avtal med (se familjerådgivning). Vi utreder och behandlar de flesta typer av psykisk ohälsa. Av vår personal får du hjälp med att utreda vilka besvär du lider av.


Psykoterapi eller annan psykologisk behandling innebär ofta samtalsbehandling, antingen ensam eller ihop med andra. Ibland kan du få terapi som internetbehandling. Med verksamhet inom familj, handledning och KBT skapar vi meningsfulla möten mellan människor. När relationen hamnat i gungning eller när ordet skilsmässa nämnts, vid otrohet eller när dialogen stagnerat.


När föräldraskapet känns svårt att hantera och reda ut. När det låst sig i samspelet mellan en eller flera familjemedlemmar. Toxic relationships include relationships with toxic parents.


Det gäller att lägga upp det utifrån bästa sätt. Hos någon diskussion om du borde söka parterapi istället då överraska den partner med att man redan behärskar bokat ett möte. Fördelar med att gå i parterapi i Stockholm. Det finns många fördelar medlem parterapi Stockholm. Handledningen kan ske på min mottagning eller på den aktuella arbetsplatsen.


Jag har uppdrag som utbildningshandledare på Ersta Sköndal Bräcke Högskola familjeterapiutbildning och handledarutbildning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg