måndag 25 december 2017

Usb c adapter

Usb c adapter

Uppdateras varje fredag. USB-C - brett sortiment till bra priser. Allt du behöver när något skall kopplas! USB -laddningsadapter för nya enheter med type- c uttag.


Sveriges största batteriutbud - Inga avgifter och garanterat god service! Köp USB -adaptrar online på kjell. Köp billig USB adapter online. Det går enkelt att koppla in adaptern till USB -porten på datorn och sedan till valfri annan enhet. Man kan koppla in flashenheter, kameror eller liknande enheter.


Använder sig av USB 3. Adaptern kommer i kompakt format som tar minimalt med plats, vilket gör att den är otroligt enkel att ta med sig. Via en enda anslutning kan vi nu ansluta så olika saker som till exempel laddare, nätverk, bildskärmar, skrivare, lagringsenheter. Stort utbud och bra priser. Köp online med fri frakt över 500kr och 1-dagars leveransti eller boka och hämta i butik samma dag.


USB Type- C har ni säkert sett och hört talas om redan – att det är den nya kabelstandarden som kommer ta över en uppsjö av olika anslutningar framöver. På grund av att det är en ny teknik som kan användas till blandade ändamål kan det därför bli krångligt att hålla reda på exakt vilken Type C som gör vad och som passar till vad. De laddar ofta snabbare än andra laddare.


Den mest uppenbara är att kanske bara en kabel behövs vilket gör det fullt möjligt att med rätt kabel ansluta din skärm till datorn och få både ström och bild samtidigt. Typ- C USB är här – men det innebär inte att du inte kan använda dina gamla USB -tillbehör! Slipp vrida och vänd på din USB -kabel för att ansluta skärmar eller ladda telefonen. The USB PD specification is also closely intertwined with USB Type- C. Satechi Slim typ C MultiPorts adapter med en Typ C laddningsport, en 4K HDMI videoutgång och två stycken USB 3. Satechi typ C adapter lägger till en uppsjö av anslutningar till din bärbara eller stationära dator bara genom att använda en typ C -port. Lägg till en 4K HDMI-port, genomladdnings USB typ C -port och två USB typ A-portar.


Usb c adapter

Nedladdning eller fri frakt. Med den här adaptern kan du spegla det som visas på Mac-skärmen till en hdmi-kompatibel tv eller skärm. Nätt USB-C-adapter på 65W för kompatibla datorer. För den som har köpt eller tänker köpa en ny bärbar Mac är det i princip ett måste att skaffa en usb-c-adapter. Billiga kablar för TV och bild med hög kvalitet.


Välj HDMI-kabel, HDMI- adapter , HDMI-förlängning, antennkabel och mycket mer i vårt breda sortiment. USB - C , USB P and Power Delivery. Handla för 7kr och få 1kr mot koden 100KR. Adaptern har också en Ethernet-port, vilket innebär att den kan ersätta hela tre.


Bra både för miljön och för plånboken! Den kan anslutas till andra gränssnitt, som till exempel DisplayPort 1. Gbps med Thunderbolt 3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg