torsdag 24 augusti 2017

Urinflaska engångs

Urinflaska engångs

Förbrukningsartiklar till sjukvård. Wing Plasts urinflaska UNO för män är tillverkad i polypropylen och kan användas för engångs - eller flergångsbruk. Flaskan tål temperaturer upp till 1oC och rengörs smidigast med tvål och vatten samt desinfektionsmedel. En urinflaska är ett kärl som samlar upp urin och kan användas av både män och kvinnor i alla åldrar.


Hos Nettomedical hittar du både urinflaskor av modeller som används flera gånger samt urinpåsar som är avsedda för engångsbruk. Lock till urinflaska , flergångs 5. Flaska i plast speciellt utformad för kvinnor. Minimerar risken för spill och läckage. Urinflaska för kvinnor.


Graderad upp till liter. Discover our countries and international websites. Flaskan har en tydlig volymangivelse graderad i 1ml intervall och är lätt att tömma.


Den är lätt att tömma och tål rengöring i upp till 120°C. Informationen delas med en tredje part. Klicka på produkterna nedan för mer information. P-BAG släpper inte ut odör från urinen som bäcken och urinflaska.


Please note that the products available in this online catalogue is in Swedish language but you can download folders in the section multimedia on the respective. Vara stadig och greppvänlig. Ange material i artikelspecifikationen.


Urinflaska engångs

Hållare för urinflaska. Ska inte ha vassa kanter. Sorbothane soft spot för hälsporre. Glasunderlägg antihalk. EasyTransfer Glidbräda.


Läckage av urin (inkontinens) i sådan omfattning att det. Har du redan ett konto? Logga in för att se din profil. Ungefär en av fem personer över års ålder drabbas av inkontinens. Det finns tillgängliga behandlingar, men ändå lider många människor eftersom man inte.


Här finner du produkter som inte bara underlättar din vardag och gör dig mer oberoende, våra produkter är fina att se på också. Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet. Vi har ett stort urval av vuxenblöjor från Tena och Abena, vi skickar samma dag i diskret förpackning. Lläs mera om våra blöjor för vuxna. Om du inte kan kissa själv kan du behöva en kateter.


Det är en tunn mjuk slang som förs in i urinblåsan och tömmer den på urin. En kateter kan behövas om du.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg