torsdag 3 augusti 2017

De klomp linköping

Upp till rabatt i Linköping. Sista minuten-erbjudanden. Vi håller på att uppdatera vår hemsida. Under tiden kan du självklart boka bord och se våra menyer som vanligt.


Utöver våra menyer har vi alltid en kvällens special, den presenteras på plats!

Reviews Probably the best burger in town and the same goes for. Mån-Tis: 17-Sent Ons-Tor: 16-Sent Fre-Lör: 16-Sent Sön: Stängt. De Grote Klomp AB är ett litet aktiebolag med anställda. Senaste räkenskapsåret gjordes en förlust på 5TKR.


Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Onlinebokningen är genomförd först när du fått en bekräftelse via mail eller sms. Bokar du bord på en måndag ber vi dig beställa din mat i baren hos vår.

Klompen levererade gott denna Långfredag och. Här väljer du ur ett av Sveriges största utbud av öl, riktig cider och alkoholfria drycker. De Klomp är en holländsk Bruinkrog på svenskt vis. Här sätter vi god mat och dryck i fokus och lagar stolt vår mat från grunden på ekologiska och närproducerade råvaror efter tillgång.


Vårt kött köper vi från gårdar i södra. Köttet har alltid sprungit omkring i östgötska hagar. Våra ostar kommer också de från trakten. Vi använder så långt som det är möjligt ekologiska råvaror och våra kockar lagar stolt all vår mat från grunden.


Nu blir det resereportage. Under sommaren passade jag och ljusglimten i mitt liv på att resa runt lite grann och under en av sommarens varmaste dagar drabbade vi Linköping. Bland annat röding, hälleflundra.


Ytterligare krogar med after work för after work i Linköping O´Learys. Tapaz pub och restaurang. En helt vanlig Bruine Kroeg, men ändå inte… Vi tycker om högkvalitativ öl och vällagad mat från grunden på lokala råvaror.


Traktens mat och världens öl!

De Klipper är skeppskrogen på den nederländska klippern Esperanza. Hon ligger tryggt förankrad i Linköping nere i Kinda kanal med ombordsstigning från Strandgatan precis mellan Stångebro och Drottningbron. I den kan ni se vår mat och dryckesmeny och hålla koll på våra. Medelhavskrogen i Linköping OLYMPIA-DA VINCI är en italiensk - grekisk restaurang och bar med stora ambitioner att tillfredsställa era önskemål, för så väl. Hitta vimmelbilder och information om after work, quiz, öppettider m. LINKÖPING Hon tar på sig den svarta sotarmössan knyter ­förklädsbandet bakom ryggen.


Jordgubbar, vitchokladglass, oreosmulor och fudge med havssalt - vad mer ska vi säga? Jo, vi har inte bara mat vi har väldigt. Nu ska jag visa er hur man skrapar musslor” säger Birgitta.


Banks källare på Stora torget i Linköping. Faktiskt, i just den byggnad där vi nu huserar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg