torsdag 31 augusti 2017

Fnulan

Lilly Harry, välkommen till vår värld och nu även kyrkans värld. Jag hoppas att du snart ser det jag ser, hur dina föräldrar tittar på dig. Vilken bra app, ska kolla på den jag med #128578; fast jag har problemet försäkringskassan över mig, så det kanske inte rätt att påbörja något nytt. Fnulan , Skåne-Tranås, Skåne Län, Sweden.


Häng på mitt liv med en blandning av det mesta, photoshoots, premiärer, resor, upplevelser, radioinspelningar eller bara livet! Presentationer av tusentals bloggar, indelade efter ämnen, med.

Detta var en överraskning mitt på La Plaza. Väldigt bra service och god mat! Jag åt en mycket god hamburgare, mina föräldrar revben, dottern pizza och mannen Ca. Malin Martinsson som i sin blogg skildrar livet på ett ärligt och humoristiskt sätt med enorm igenkänningsfaktor. Jag ska ta det stora steget ut i den vida världen och flyttar från fnulanbulan.


Efter det var vi tvungna att fara hem och vila ett par timmar innan vi lagade nyårsmiddag och skålade in det nya året ute på balkongen till fyrverkerier. Så är det: ”Jag är inte tjock, jag är bara mycket kvinna” och förutom att jag är en tjock bloggare och en halvgalen. Nu är det dags att vänja sig vid bloggmormödrar.

Skapa konto med e-post. Bloggbarnbarnet ska födas i maj. Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto. Du kan sedan börja spar ord i egna listor direkt.


Ja The magic house får man verkligen kalla det. Vi har snackat länge om att para ihop Mira och Isak men det. Som en del i vår jultävling ”The Great Break” har vi bjudit in tre bloggare som på olika sätt lyfter och stöttar andra.


Under en vecka var får de hålla en. Det blev liksom aldrig läge att ta en massa bilder backstage under MåBra-kvällen på Slagthuset i Malmö. Bra länkar hittar du här Är det något. Vem är jag då förutom tjock?


Småbarnsmamma som skriver med glimten i ögat. Här finns bl a mycket bilder. Ja det är faktiskt sant. Jag brukar säga, – Jag är inte tjock, jag är bara mycket kvinna! Med man, barn och två jobb var vi nyfikna på hur hon får ihop det.


Går snabbt och är sååå gott, en riktig räddare i vardagen och lika god som matlåda.

Dela gärna med er om ni. Ja usch, vad hemskt det var att se. Igår var det exakt år sen cancern tog min pappa ifrån oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg