onsdag 30 augusti 2017

Ryska trafikolyckor youtube

Teachers on the road - Duration: 13:12. Dumma bilförare ★ roliga ryska trafik olyckor ★ roliga klipp på bilar roliga olyckor. Unsubscribe from CatCarlzzon? Ryska bilolyckor CatCarlzzon.


Samma siffra för Sverige är knappt tre personer.

Igår skrev jag en artikel om trafikolyckor filmade i Asien. Det verkar inte som att ryssarna är bättre på att köra bil, för här är nämligen en samling på nio minuter som visar att vodka och bilkörning aldrig går bra ihop. Under Läs mer finns det otroligt nog två klipp till med olyckor från Ryssland. I Ryssland har nästan varje bil en kamera i vindrutan för dom har haft stora problem med försäkringsbedrägerier.


Det gör så att många hemska och roliga. FILExtrem överlevnad i rysk krasch. Vi vill varna känsliga tittare för följande film som visar en oerhört otäck krasch i Ryssland där två personer otroligt nog överlevde varav en av dem klättrade ut ur bilen för egen maskin.

och andra kanaler har försökt stävja blodtörstandet på ryska trafikvideor vilket har lett till att de döps om med ironiska kommentarer och osympatiska taggar. Obehagliga olyckor finns det gott om, men Ryssland är så klart också fullt utav människor med gott hjärta. Som de här snälla herrerna! Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Till en början: En vanlig bilolycka.


Föraren kliver ur för att reda ut situationen. Sedan sätter cirkusen i gång. Ur den andra bilen stiger nämligen. Två svåra trafikolyckor och flera mindre orsakar långa köer på flera håll i Dalarna på lördagseftermiddagen.


Med hjälp av kameror har vi kunnat ta del av många roliga klipp från ryska motorvägar och övriga delar av landet. Många klipp från Det är halt på ryska vägar spelades in med hjälp av just såna kameror. Ukraina samtidigt som oljepriserna sjönk kraftigt. Alla andra videoklipp skulle samtidigt raderas. Check this out on Music.


Hur många har dött i trafikolyckor tack vara bilar?

Vi har förstås inte tröttnat på den ryska trafiken. Här kommer ytterligare en film med vansinneskörning och slagsmål. Rysk bilförare har det perfekta svaret när kille går ut ur bilen och vill slåss. Den här mannen blir ordentligt förbannad när bilen framför bromsar in snabbt. Det ryska försvarsdepartementets egna tv-sändningar visade hur ryska soldater skakade hand med syriska barn och lastade av nödhjälp med texten Ryssland är med er från lastbilar.


Raqqa intogs för två år sedan av amerikanska soldater och deras kurdisk-ledda syriska allierade i den största segern i USA:s insats mot IS i Syrien. Minst nio personer har dött och flera personer skadats i en kollision omkring kilometer utanför S:t Petersburg, meddelar det ryska inrikesministeriet. Enligt ryska webbtidningar dog mellan tio och personer i olyckan, medan ett tiotal personer skadades. Transportkostnaderna blir därmed övermäktiga och det ryska skogsbruket har därför alltmer börjat använda den skandinaviska kortstamsmetoden. I den fälls, kvistas och kapas trädet på en plats, direkt av en skördare.


Denna maskin, en avkvistare, lyfter hela stocken med de två griparna i ändarna av bommen. Under den sovjetiska perioden varierade politiken gentemot de språk som talades av de olika andra etniska grupperna. Flera hundra storfilmer har lagts upp på - som du nu kan se helt gratis.


Kända spelare i det ryska landslaget är Andrej Arsjavin (Kuban Krasnodar) och Pavel Pogrebnjak (Dynamo Moskva). Bland ryska fotbollsklubbar har lag som FC Zenit Sankt Petersburg och CSKA Moskva fått framgångar i europeiska mästerskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg