måndag 28 augusti 2017

Skilj dig ordentligt

Pris: 1kr - Spara ! Skickas inom 2-vardagar. Formgivning av Eva Lindeberg. I boken har Pia Sehm samlat ihop ekonomiska och känslomässiga erfarenheter från sin och andras skilsmässor. Hur ska jag klara mig ekonomiskt efter separationen och hur tar jag mig ur krisen utan att gå under?


Men här finns också plats för känslor och erfarenheter kring det tunga kapitel i livet som en separation kan vara. Jag tänkte att om jag som är ekonomijournalist kan vara så klantig och okunnig måste det finnas ett behov även hos andra. Separationshandboken är den bok som Pia Sehm önskat fanns när hon själv skilde sig. Hon och hennes man hade då varit ett par i nitton år och hade tre barn ihop.


Hon beskriver skilsmässan som en mardröm. Den reder ut frågor om ekonomi, juridik, pensioner, äktenskapsföror vårdnadsregler, underhåll och bodelningar på ett begripligt sätt så att skilsmässan ändå blir så smidig som det bara är möjligt. Skilj dig ordentligt ! Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.


Att ta makten över sin ekonomi är att ta makten över sitt liv, med eller utan en partner vid sin sida. Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge). Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen.


Det här är boken för dig som är i samma läge som jag var, eller som riskerar att bli det. Printz Publishing i Gamla stan. Gästerna strömmade in och det bjöds på bubbel, godis och självklart smarta ord från Pia själv. Pia Sehm, Eva Lindeberg: Libros en idiomas extranjeros Saltar al contenido principal. När jag separerade hamnade jag i total kris, och hade inte alls förmåga att sätta mig in i alla de viktiga beslut som skulle fattas.


Skilj dig ordentligt

Jag vill inte vara någon glädjedödare, men de flesta av oss har varit, eller kommer att vara, med om en separation. Förutom alla känslor man då har att. Att ta sig upp när man är nere : självhjälp vid depressioner. Everyday low prices and free delivery on.


Utifrån egna erfarenheter ger Pia sina bästa tips och råd för alla som står inför eller befinner sig mitt i en skilsmässa. Till Pressmeddelandet. För dig som vill veta mer om ekonomi och juridik.


Skilj dig ordentligt

Själv var hon ekonomijournalisten som inte hade koll på. Gör som Ivana Trump eller Kevin Federline. Här får du reda på hur du gör och vad du ska tänka på för att lyckas. Enklaste och smidigaste sättet att skilja sig i Sverige.


Det gör oss till det mest populära och trygga alternativ för dig som vill skiljas. Välj det skilsmässopaket som passar er bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg