torsdag 17 augusti 2017

Armbågskontakt pris

Låskompaniet en butik på nätet med ett stort utbud av lås och säkerhetsprodukter. Våra armbågskontakter finns i flera olika utföranden och passar för både slag- och skjutdörrsautomatik. I sortimentet hittar du kontakter i aluminium och silverfärgad plast, anpassade för inomhus- eller utomhusmiljöer. Vi erbjuder även fjärrstyrda armbågskontakter och armbågskontakter med dubbla mikrobrytare.


Armbågskontakt pris

JFAB-Cenmatic´s mycket tåliga armbågskontakt , som är endast 50mm bred och finns i flera utföranden och modeller. Vi har, i närmare år, levererat armbågskontakter till våra kunder och partners för alla projekt och koncept. Aktivering sker genom att röra handen framför den beröringsfria sensorn. Sensorfältet är tydligt definierat och garanterar pålitlig detektion.


Infälld armbågskontakt är mm bred och 3mm hög med en mikrobrytare som standard. Med sina 90mm i bredd så borde denna passa utmärkt. Armbågskontakten för kunder som vill ha en extra bred modell. Rostfritt stål som front och som alla våra modeller är den mycket tålig.


Som standard kan man få armbågskontaktens front i rostfritt. Det går även att få armbågskontakten med två mikrobrytare eller mikrobrytare i IPutförande. Standardfronten är utförd i borstat rostfritt stål och är motståndskraftig mot väder och vind. Den är lätt att hålla ren och är också en av marknadens mest motståndskraftiga armbågskontakt mot skadegörelse.


Både front och tangent. Tillverkad i aluminium. Kan monteras utomhus under tak och har lång räckvidd. Utmärkt för att styra dörrautomatiker.


Vi är till för dig som behöver hjälp med glasbeslag och dörrautomatik. Organisationens kunniga och kompetenta medarbetare är grundstenen för vår. Mottagare för trådlös armbågskontakt. Mått (BxHxDj) 48x48x20mm IPi kapslingsklass. Har ni speciella önskemål gällande utförande och färg så kan vi självklart även lösa detta med.


Kontakten är främst avsedd för inomhusbruk men går även att placera utomhus då den har fuktsäker mikrobrytare. Som tillbehör finns komplett sats med mikrobrytare och montagedetaljer. Skyddshuven är tillverkad i mm rostfritt stål med borstad yta. Impulsgivare för dörrautomatik.


För inom- och utomhusmontage. Monteras på vägg eller stolpkonstruktioner. Passar för slag- och skjutdörrsautomatik. Längd 2mm, bredd mm, tjocklek mm. Vid beröring av armbågskontakten aktiverar den dörrautomatiken att öppna dörren.


För att aktivera öppnaren använder man en manuell impulsgivare ( armbågskontakt ) eller en automatisk impulsgivare (radarenhet). Man kan också - där lokala standarder tillåter det - akti-vera öppnaren genom att bara trycka dörren framåt, om push-and-go finns installerad. Detta är en av våra vanligaste frågor. Vi vill alltid erbjuda den mest kostnadseffektiva säkerhetslösningen, som passar era behov på bästa sätt.


Armbågskontakt pris

Vi utgår från er miljö, era säkerhetsrisker, era befintliga system, era krav och önskemål. För att kunna lämna pris gör vi ofta ett platsbesök och utför en säkerhetsinventering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg