torsdag 24 augusti 2017

Klara teoriprovet 2015

Alla körkortsfrågor du måste kunna på din dator, mobil och surfplatta! Plugga hemma och klara provet! Officiellt kallas teoriprovet för kunskapsprov. Du bokar teoriprov och uppkörning samtidigt och tänk på att du måste ha gjort riskettan och halkbanan för att få göra proven.


Skulle du inte klara det ska du ändå göra uppkörningen. Kan någon ge tips på hur man klarar teoriprovet?

Provet görs på en dator och består av frågor som du ska svara på inom minuter. För att få körkort krävs det som bekant att man klarar teoriprovet. Oavsett om du har eller inte har körkort i dag, hade du klarat det? Men dock så kommer du med dåliga idéer på hur man ska klara teoriprovet , att memorera svaren man pluggar på är det dummaste man kan göra, tänkt om du får helt andra frågor på provet, vad gör man då? Det bästa man kan göra att lära innebörden med all teori, varför det ska vara si eller så.


Tillsammans med trafiklärare har vi skapat ett stort utbud av teorifrågor. Trafikverkets teoriprov. För att du ska få bättre förståelse och uppnå djupinlärning finns förklaring till alla våra frågor.


Trots att man gärna vill ha körkortet finns det en stor nervositet kring just teorin.

Men med bra studieteknik och förberedelser kommer du klara teoriprover galant! Idag gjorde jag teoriprovet igen för fjärde gången och fick poäng igen. Jag kommer aldrig klara det. Lär dig teorin snabbt och enkelt.


Skippa tråkiga böcker och dyra teorilektioner och plugga på dina villkor istället! Jag läste teori boken gånger snabbt och gjorde frågorna på denna sida, och klarade teoriprovet på första försök. Markera frågor du är osäker på och gå vidare till nästa fråga när du gör teoriprovet.


Svara sedan på dom markerade frågorna i slutet om du har tid över. Det är lätt att ”gräva ner sig” på en fråga och på så vis förbruka en massa tid på bara en fråga. Sen gjorde jag bara massvis med tester och övningar online.


Man blir nervös inför teoriprovet och de flesta skriver sämre pga stress. Körkortsfrågor GRATIS (körkortsteori, teorifrågor, körkortstest, vägmärken). Körkort online teoriprov, när du ska förbereda dig inför kunskapsprovet.


Teoriprovet kan du boka privat här eller så kan du be din trafikskola boka teoriprovet åt dig. Fördelen med att din trafikskola bokar är att kötiden oftast är mycket kortare för trafikskolor. Du kan inte boka teoriprovet separat utan teoriprovet och uppkörningen bokas under samma tillfälle. Med detta resultat skulle du bli på teoriprovet.


På teoriprovet har du drygt sekunder på dig att besvara varje fråga.

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help. Som tidigare trafikinspektör bedömer jag att iKörkort. Vi förbättrar och lägger till information flera gånger i månaden.


Sveriges största gratissida för att träna på teoriprovet. Körkortsteori online - Hjälper dig att lyckas på teoriprovet. Du får dessutom tillgång till en personlig körjournal, statistik samt se dina framsteg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg