tisdag 1 augusti 2017

Drunkna inte i dina känslor recension

Boka Diana och spara upp till med Agoda! Skickas inom 1-vardagar. Boken var en bra introduktion till hur det är att leva som Högsensitiv person i vardagen och fick mig att vilja läsa mer om denna egenskap. Min första reaktion var att kolla om det fanns några böcker skrivna på ämnet, för att jag gärna vill förstå mig själv och mitt ibland överdrivet känslostyrda beteende.


Recensioner Det finns inga produktrecensioner än.

Sådana är den här bokens författare. StarkSköra kallar de det. Om diagnosen sensitivt begåva förklaringar kring den samt hur personer med den kan tänka och agera i vardagen. En handbok skriven för människor med diagnosen sensitivt begåvad.


En balansgång som inte alltid är så lätt, särskilt inte när man består av extra mycket känslor. En underbar överlevnadsguide för alla starka men sköra. Jag önskar att alla fick läsa den.

Doris Dahlin och Maggan Hägglund har skrivit boken som förklarar, bekräftar och visar hur man tar vara på sin känslighet. Den är skriven av två journalister som utgår mycket från sina egna erfarenheter. Du måste inte skapa ett konto för att kunna handla hos oss, men fördelarna med att göra det är flera.


Du kan till exempel hålla koll på dina order, spara önskelistor och dina recensioner. Information om hur vi behandlar dina personuppgifter och din integritet. Men den har absolut inte blivit bortglömd. Jag är nämligen en sådan person som jämt får höra att jag ska sluta vara så känslig, fastän det är det enda sätt jag kan vara på.


DRUNKNA INTE I DINA KÄNSLOR – EN ÖVERLEVNADSBOK FÖR SENSITIVT BEGÅVADE. Författarna skriver utifrån egna erfarenheter och människor de haft att göra med i livet. Finns som pappersbok, ljudbok och mp3-bok. Tundell och Salmson har gett ut ljudformaten. Och jag hittade mycket att känna igen, några råd att ta till mig.


Men viktigast är att jag kan koppla ihop. Sensitivitet med utmattning, kravet att vara duktig med rädsla, känslan av att inte vara bra nog och oron för att inte räknas in med allt det andra. Tillbaka till sökresultatet.


Läs vår policy för recensioner och omdömen.

Det är smidigt att hålla sig uppdaterad kring allt som händer hos Tobbes Resor. Fyll bara i kontaktuppgifterna här ned. Testa om du är högkänslig. Drunknar du i dina känslor ? Reagerar du starkt på lju färger och. Jag kan nu konstatera att väldigt många besökare i denna blogg har besökt just det inlägget, som dock bara var en blänkare om att boken hade utgivits.


Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge). Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen. HSP Highly Sensitive Personality Sensitivt beg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg