måndag 21 augusti 2017

Seniorkraft skaraborg

Som privatperson kan du hyra en pensionär eller erfaren veteran hos oss. Vi erbjuder tjänster inom stä flytt och hantverk i hela Skaraborg. Seniorkraft i Skaraborg , Ryttaregårdsvägen 7. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Vi är ett mindre lokalt förankrat företag i Skaraborg med hängiven och erfaren personal. Vi är hantverkare i samverkan med alla tiders kompetens.


Vi ser det som en styrka att kunna erbjuda erfaren och välrenommerad arbetskraft till bra priser. Vi arbetar under full diskretion och tystnadsplikt. Kontakta oss för offert via kontaktformuläret längre ner på denna sida, eller här.


Privatpersoner – Priser flyttstädning PRISERNA GÄLLER EFTER RUT-AVDRAG (). Vid flyttstädning utgår inställelse avgift med 200:- Annars ingår allt övrigt t. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 1TKR. Det sitter endast män i styrelsen. Flytthjälp i Skaraborg.


Seniorkraft skaraborg

Att flytta kan vara ett stort projekt med mycket som ska hinnas med. Vi tillhandahåller säker och professionell transport av era ägodelar till ert nya hem. Vi kan även hjälpa er med flyttstädning av er gamla. Vi är plussare och har lång erfarenhet inom olika sektorer av arbetslivet. Vi jobbar endast lokalt inom Skaraborg med personal i Skövde , Skara, Lidköping ,Falköping och Maristad.


Vi utför städning i Skaraborg , Skövde, Skara, Lidköping, Falköping, Mariestad och Tidaholm. Det kan vara svårt att få tiden att räcka till i vardagen så låt oss hjälpa dig med hemstädningen så kan du fokusera på annat. Annars kan du fylla i formuläret nedan för att ta del utav bäst pris på flyttstädning i Lidköping, vi kommer då skicka din förfrågan vidare till företag som är anslutna så att du snabbt kan få svar på det exakta priset för flyttstädning av ditt hem i Lidköping.


Seniorkraft skaraborg

Information om telefonnummer och mobilnummer hämtas från teleopertörer. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Varmt välkommen till Veteranpoolen Skövde- vi är din hjälp i hemmet och på företaget med städning, trädgårdsarbete, barnvakt, gräsklippning, hantverk m. Vi hämtar informationen. Kreditupplysning - Standard 1kr exkl.


En fullständig upplysning med all information. Har jag nämnt att vi välkomnar Sören Selander, mkt erfaren elektriker med alla behörigheter. Om informationen inte finns just nu kan den komma att vara.


Det har varit en intensiv vår, nu är vi snart färdiga med vårt fjärde husprojekt dvs total ommålning av hus. Snart påbörjar vi hus nr det har varit. Dom nya medarbetarna är väldigt duktiga, dom sköter om trädgårdar och snickrar med bravur. Det är roligt när kunderna är nöjda och jobben trillar in i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg