fredag 11 augusti 2017

Torkställning jula

Torkställning jula

Alltid till bra priser! Bra priser på torkskåp. Här hittar du välkända varumärken. Se sortimentet av torkskåp. Strykbrädor till bra priser. Se vårt utbud av strykbrädor. Tvättlina med snabb leverans. Välkommen till Bygghemma.


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. På Jula siktar vi högre. Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. Torkställning med meter torklina. Hopfällbar torkställning med plats för mycket tvätt.


Den här torkställningen från Gimi passar dig som saknar tvättstuga eller annan dedikerad plats för tvätten. Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Otroligt smidig torkställning som lämpar sig ypperligt för dig som inte har så mycket yta i till exempel lägenhet eller liten stuga! Med smarta lösningar för smutstvätt, torkning och det som är klart och ska vikas, förenklar du för hela familjen.


Torkställning jula

Se till att tvättstugan, grovköket eller badrummet får praktiska tvättkorgar, en arbetsyta och en torkställning där du på ett smidigt sätt kan hantera tvätten. Har du behov av en tvättställning antingen som tillägg till din torktumlare, eller som alternativ till det? Flexibel torkställning med plats för mycket tvätt! Ska testa den i köket o badrummet sen.


Jag var in på Jula för att köpa en torkställning nu ikväll. Rapportera gärna vad du tycker om den! Framförallt hur den är till förnster!


Utdragbar torkställning för permanent väggmontering. Här ger vi förslag på praktiska torkställningar till hemmet. Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning. Så fort en torkställning har gjort sitt jobb, bör den gå att ställa undan någonstans tills du behöver den igen.


Våra torkställningar kan fällas ihop och förvaras när de har tagit hand om den blöta tvätten så att den torkat ordentligt. Många kan användas både inomhus – och även utomhus i solen. Du kan hänga en full maskintvätt på vår torkställning. Hos JYSK hittar du ett brett sortiment av torkställningar och torkstativ i olika storlekar och modeller.


Utragbar torkställning. Upp till m tråd att hänga på. Kontakta gärna vår kundsupport så hjälper vi dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg