torsdag 18 juli 2019

Storytel familjeabonnemang

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Lyssna och läs obegränsat för 1kr per månad. Prova fritt i dagar!


Och det visade sig vara idag, knappt tre veckor före julafton. Men ett familjeabonnemang light är i alla fall en början. Det ska bli spännande om de följer efter och skapar ett familjeabonnemang nu när Nextory och BookBeat erbjuder möjligheten för hela familjen att lyssna på ljudböcker i ett och samma konto. Skriv in e-postadressen för den du vill bjuda in. Storytel Sverige Hur kan vi hjälpa till?


För oss är ett familjeabonnemang mer än en betallösning, böcker och historier blir bara bättre av att delas. Upp till sex användare kommer att tillåtas, varav tre barn. Barnen har varit ett stort fokus i streamingtjänstens arbete. Nextorys familjeabonnemang kostar mellan 1kronor och 2kronor, Bookbeat går loss på 1kronor plus ytterligare kronor per lyssnare inom familjen.


Den sjunkande ARPUn förklaras även av att kvartalet har färre dagar (90) och tillväxt i länder med lägre pris. I koncernredovisningen tillämpas klyvningsmetoden. ARPU definieras som genomsnittlig intäkt per abonnent per månad. Om du bara ska ha ett abonnemang för dig själv rekommenderar vi att du provar Nextory Silver först.


Det största minuset är avsaknaden av ett bra familjeabonnemang. Nextory rekommenderas om ni vill lyssna hela familjen eftersom de har ett familjeabonnemang för 1kr per månad. Med familjeabonnemanget kan ni lyssna upp till användare på olika enheter samtidigt. Jag regisserar den enskilda individen att bli bättre, tydligare och säkrare i att kommunicera företagets budskap och sin personliga presentation.


Storytel familjeabonnemang

Här får du veta vilken som är den bästa streamingtjänsten för ljud- och e-böcker. Jag är en del av ett familjeabonnemang , kan jag ta del av Ztory? Hitta abonnemanget som passar dig bäst. Musikstreaming, WiFi-samtal och appen 3Skicka surf ingår i alla mobilabonnemang.


Vilka erbjuder familjeabonnemang ? I dagsläget är det Nextory och BookBeat som erbjuder familjeabonnemang. Nedan går vi igenom hur de funkar hos respektive streamingtjänst. Avslutningsvis vill jag diskutera det här med inlåsningen. Familjeabonnemang hos Nextory.


Storytel familjeabonnemang

Personligen tycker att det är problematiskt. Avsluta mobilabonnemang, mobilt och fast bredband samt de flesta tv-paket. Och vilka presentationer är det som stannar i minnet?


Man säger ibland att man bara får en chans. Däremot når företaget sitt omsättningsmål, en miljard svenska kronor. Skaffa familjeabonnemang hos Telia! Dela ditt abonnemang med familjen och spara pengar varje månad.


Ni delar på surfen och får allt på samma faktura.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg