måndag 8 juli 2019

Klä dig rätt för din kroppsform

Ingenting i naturen är perfekt, fick jag en gång höra. Däremot finns det, oftast, harmoni i det vi betraktar och därför gillar vi det vi ser. Oavsett om du betraktar en byggna en tavla eller en person så söker ögat harmoni, det som är lite skevt har vi svårt att förstå. Satsa på: Plagg som passar din kroppstyp, men i starka färger.


Du har en stark personlighet.

Stylisten: Så klär du dig rätt för din kropp - Malou Efter tio (TV4) - Duration: 10:21. Klä dig för just din kroppsform - Nyhetsmorgon (TV4). Framhäv dina former i ditt val av kläder.


Stil-och kroppsexperten Lisa Rogalin visar hur. Det kan absolut vara en utmaning att hitta kläder som passar men med lite konkreta tips och genom att välja plagg med ett genomgående tema kommer det bli enklare för dig att shoppa. Här handlar det om att välja rätt silhuetter och rätt material på dina plagg.


Ska försöka få upp första delen i början på nästa vecka! Att klä sig rätt för sin kropp eller stylingtips överlag handlar för mig personligen aldrig om att försöka dölja eller gömma – det handlar om att förstärka ens ess i rockärmen.

Dölj absolut inte din kropp i formlösa plagg, för då är risken stor att du kommer se just formlös ut. Utan fokusera istället på plagg som framhäver dina fina kurvor och lyfter fram det bästa utav dig ! Undvik också att klä dig i ljusa plagg från topp till tå, till exempel i helvitt. Shoppingtips till dig med en kurvig. Men denna kroppsform är den kroppsform som är mest eftertraktad bland modeskaparna och återfinns ofta hos modeller, då deras breda axlar är perfekta hängare för deras kläder.


För att skapa lite mer feminina former, bör man som en stut inte vara rädd för att ha skräddarsydda kläder som skapar en illusion av en mera kurvig figur. Vi har därför gjort det enkelt för dig och utgår endast från två kroppsformer , den kurviga med markerad midja och den raka med obefintlig midja. Vi tycker tyvärr att många lägger alldeles för stort fokus på sin kropp när det kommer till stilen.


Snälla, låt inte din kroppsform , längd och vikt låsa dig i valet av kläder. Om inte kan du hoppa vidare till antingen råd för dig som vill se lite längre ut eller råd för dig som vill tona ner din längd. Du klär i kvinnliga och feminina plagg som lyfter fram dina kurvor ytterligare. Det är flera av er som har önskat inlägg med tips för att klä sig efter kroppsform.


Idag tänker jag därför börja med halsringningar. Det är enkelt att prova sig fram eftersom du säkerligen har några toppar med olika urringningar hemma i lådorna. Genom att veta vilken kroppsform du har, har du möjlighet att bestämma var och hur du placerar damkläder och accessoarer korrekt, för att skapa kurvor på rätt ställen så att du kommer att göra någon framstående kroppsdel mindre uppenbar, men ändå hålla din midja definierad för att hjälpa dig att se smalare ut.


Då är kroppsformen ett bra utgångsläge att arbeta med.

Vi är alla födda med olika kroppsformer och genom vårt liv kan kroppen både ändras en, två och tre gånger. Det är vanligtvis det som ” klä dig efter din kroppsform ” betyder. Här får du smarta och moderiktiga råd!


Nätt upptill och större nedtill. Försök att hitta en balans mellan axlar och höfter för att få ett mer balansera. Det finns många tips och råd om hur man ska klä sig, men det enda du egentligen ska lyssna på är din egen smak och tycke. Du får klä dig och se ut precis hur du vill, du bestämmer över ditt liv och din kropp.


Om du har kläder i garderoben som aldrig ser dagens ljus, Oavsett om du har den klassiska timglasform, ett päron eller ett äpple kroppsform ,. Jag brinner för att varje människa jag möter ska hitta kläder som passar just den personen, oavsett kroppsform eller ålder. Därför vill jag börja med en guide kring kroppsformer så att du lättare hittar kläderna som passar dig och din figur! MåBra:s stilbloggare Katarina Althin kommer under sommaren att hålla i en stilskola, där fokus ligger på att välja rätt kläder efter kroppsform. Har du en markerad midja och en liten svank? Små knep, som att anpassa längden på tröjans ärmar efter just din figur, kan göra stor skillnad.


Första delen av stilskolan handlar om toppar och halsringningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg