fredag 19 juli 2019

Natursingel

Klassiskt natursingel från S:t Eriks. Vårt sortiment noga utvalda dekorstenar är anpassade i färgskalan till den svenska naturen. Med stenens hjälp skapar du gångar, uppfarter och rabatter som är extra tilltalande för ögat.


Med en vacker utemiljö trivs du bättre i ditt eget hem och möjligheten till avslappnande stunder i trädgården ökar. Den är grårödmelerad och kan även användas på gångar och garageuppfarter. Natursingel är mjukt slipad av inlandsisen för väldigt länge sedan.

Bender Dekormaterial är en serie kompletteringsprodukter till spännande trädgårdar. Okrossad (rund) småsten som används till trädgårdsgångar, garageuppfarter mm. Igersdela (För pris se produktprislista) Reservation för eventuell felskrivning. Klicka på bilden för att få den större.


Singel sten är naturens egen gåva Singel sten kommer från naturgrus och. Vi har dessutom passande frilagda kantstöd som komplement. Vi tillverkar även trädgårdsplattor med andra ytor mot beställning. Halvplattorna i formatet 2mm x 4mm är manuellt sågade och kan därför variera något i format.


Naturgrusprodukter för infarter och trädgårdsgångar kallas oftast för singel (gårdssingel, ärtsingel).

Det kan vara enbart sorterat till olika storlekar eller. Kontakta oss idag om du har frågor eller funderingar! Här kan du räkna ut hur mycket material som behövs beroende på läng bredd och djup på gropen du behöver fylla ut. Ange alla mått i meter. Naturligt rundad singel med en ärtformad struktur.


För hemleverans av större mängd natursingel - kontakta oss för offert! Frilagd platta med ytbeläggning av natursingel. Plattan har ett brett användningsområde i både offentlig och privat miljö. På vår sida använder vi oss av cookies. Hitta telefonnummer och adresser till företag och privatpersoner.


Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Sök tjänster, produkter, kontaktuppgifter, kartor, vägbeskrivningar och gatuvyer. Sjösingel är mjukt slipad av havet och är en av våra mest populära dekormaterial. Finns som gulmelerad eller svartvitmelerad. Användningsområde: Dränering, trädgårds- och parkgångar, samt att blanda med cement.


Kan levereras i storsäck. Enormt sortiment av marmorkross, sjösten, granitkross och diabas. Köp dekorsten till låga priser! Lägg på det sista lagret med sten.

Med ett tjockare lager får man känslan av att man pulsar i gruset. Men finns det också singel som är kross och vad skiljer det i det fallet från makadam? Hos Skånegrus som Chinaski länkade till hade de både makadam och singelkross på produktlistan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg