fredag 26 juli 2019

Kontaktlinsundersökning

Vi tar oss tid att ta reda på allt om dina ögon så att du får ett bekvämt och tillfredsställande linsbärande. Men har det gått mer än ett år sedan du undersökte synen sist rekommenderar vi ett besök för att se att ögonen mår bra och att du har rätt styrka. Du som redan har linser vet vilken frihet det innebär. I Specsavers synundersökning ingår alla moment i en heltäckande synundersökning, från glasögonordination till tryckmätning och digital bild av ögonbotten. Din kontaktlinsoptiker kontrollerar linsernas passform, hur du ser med dem samt att ögonen mår bra – det är extra viktigt med god ögonhälsa för dig som är linsbärare.


Nytillpassning av kontaktlinser 9kr.

Undersökning för körkort 1kr. Våra optiker erbjuder professionell hjälp med glasögon och kontaktlinser. Boka en synundersökning idag. Välkommen till Glasögonmagasinet i Nyköping! Som kontaktlinsbärare bör du låta undersöka dina ögon och linser minst en gång per år.


Din optiker kontrollerar linsernas passform och styrka samt att ögonen mår bra. Fria uppföljningsbesök på ordinationen ingår under hela ordinationstiden. På så vis kan du vara säker på att du bär rätt styrka och att dina ögon inte irriteras i onödan.


Våra legitimerade optiker utför synundersökningar för både glasögon och linser.

Denna undersökning är för dig som redan har kontaktlinser. Som autogirokund hos oss ingår en kontaktlinsundersökning varje år. För dig som aldrig haft kontaktlinser tidigare.


Här görs först en vanlig synundersökning och sedan en mer specifik undersökning där vi mäter bland annat ögats form för att kunna ta fram den bäst anpassade linsen för just dig. Vi kontrollerar linsernas passform och styrka samt att ögonen mår bra. Det är mycket viktigt för ett säkert och komfortabelt linsbärande. Ta del av våra aktuella erbjudanden för våra glasögon, glas och kontaktlinser och synundersökning.


Kontaktlinsundersökning (för dig som redan har linser) - Kontroll av linsernas påverkan på ögat och dess slemhinnor, evetuell kärlinväxt. En kontaktlinsundersökning för Dig som är van linsbärare tar cirka 45min. Vi bokar alltid in ett återbesök om du är ny linsanvändare.


Var det länge sedan du gjorde en linskoll? Vi börjar med en noggrann ögonundersökning av din syn och dina ögon. Därefter går vi igenom hur du vill kunna använda linserna.


Sedan rekommenderar vi bästa linstyp baserat utifrån dina behov. Vi går igenom hur du hanterar linserna för att du som linsbärare ska känna dig trygg. Vill du se bra varje dag utan glasögon eller kontaktlinser? Med de innovativa nattlinserna kan. Optiker Almå finns mitt i Linköping.


Vi är specialiserade inom glasögon, kontaktlinser, ögonhälsa, torra ögon med mera.

På undersökningen går vi igenom den refraktiva statusen, tittar på ögats alla yttre delar för att se så att linsen inte påverkat ögat. Allt detta kontrolleras noggrant vid varje kontaktlinsundersökning så att problem och komplikationer kan förebyggas. Synundersökning för dig som har linser och vill kontrollera din syn och dina ögon. Vi gör en noggrann undersökning av dina ögon och kontaktlinser. Vill du även göra en synundersökning för glasögon ingår givetvis detta också.


Tidsåtgång: minuter. Om du är intresserad av att skaffa kontaktlinser måste du göra en s. I över år har vi kvalitetssäkrat boråsares syn. Vi erbjuder ett stort utbud av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg