måndag 15 juli 2019

Kända kärlekscitat

Du finner även citat om mysteriet bakom romanser. Ett vackert kärlekscitat har man alltid nytta av. Här är några favoriter. Kärlek är allt du behöver.


Att få ett äktenskap att fungera är som att jobba på en bondgård. Varje morgon ska man börja om från början.

Att uppleva den eviga kärleken tar inte. Kända citat kommer inte bara från kända personer, utan kan komma från filmer, serier eller dikter. De kända citaten är kända för deras viktiga budskap. Citatens budskap hänvisar till känslor, och därför har dessa kända citat valts ut som de bästa.


Många av de mest kända citaten är från kända forskare och experter. Många bevingade rader har skrivits om kärlekens krafter under tidens gång. Hämta inspiration från kända och okända människor som alla blivit beskjutna av Amors pilar och satt sina känslor på pränt genom att läsa kärlekscitaten nedan! Kända kärlekscitat – vilka känner du igen?


Alla dessa filmer och böcker om kärlek… Vissa läser eller ser vi om och.

Behöver du förslag för fina kärlekscitat på svenska? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera bra citat om kärlek. Letar du efter bra och kända kärlekscitat på svenska och översatta från andra språk kan du hitta dem här.


De är alltid lika aktuella. Ingen tänder en lampa och döljer den med ett kärl eller ställer den under en bänk, utan man sätter den på en hållare, så att alla som kommer in ser ljuset. Det är lättare för en kamel att komma igenom ett nålsöga än för en rik att komma in i Guds rike. När man vill uttrycka kärlek så finns det gott om uttryck att tillgå. Allt du behöver är kärlek.


Vackra kärlekscitat kan användas i t. Alain Benoit Att inte ha blivit älskad är otur, att inte kunna älska är en olycka. Man älskar, det är allt. Fina citat om kärlek som du kan ha till en Instagram caption eller ett tal.


Se våra bästa kärlekscitat på Modette. Men var i bibeln finns de? För att snabbt hitta de mest kända bibeltexterna – det är ju inte alltid man vet bok och kapitel – har vi listat några klassiker från Gamla testamentet, Nya testamentet och Apokryferna. Att skicka honom romantiska kärlekscitat , kommer säkert att få honom att älska dig mer och mer.


Bortsett från att vara fascinerande och unik, kommer dessa citat att göra din älskling att känna sig speciell som han kanske aldrig har känt förut.

Jag älskar Håkan Hellström. Och om det något som han är bra på så är det att sätta ord på hur det känns att bli kär och dumpad. De här texterna har hjälpt mig igenom en hel del – har du också känt så här?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg