onsdag 31 juli 2019

Korta citat om lycka

Boka Lyckås Gård och spara upp till med Agoda! Dessa citat handlar om lycka. Citaten om lycka gror tankar om din egen lycka , och uttrycker andra människors inställning till lycka. Här är listan över korta citat från olika människor som har inspirerat andra till storhet i sina liv.


Människor bakom dessa citat har levt sina liv fullt ut.

De har inspirerat, motiverat och gett andra en förståelse för livet. Eftersom de också är korta är de otroligt lätta att komma ihåg. Förstör aldrig en ursäkt med en. Bara för att de är korta innebär det inte att de inte är bra eller inspirerande. På den här sidan hittar du många korta citat som perfekt fångar vad de vill säga på mindre än ord.


Det är korta citat som inspirerar, motiverar och hjälper dig att förstå ditt liv. Ibland stöter man på jobbiga hinder i sitt liv. Kloka kortaskar med citat om glädje, motivation, kärlek, vänskap och lycka.

Att njuta av själv eller som present till vänner, familj och medarbetare. Behöver du förslag för citat om lycka ? Då har du kommit till rätt ställe. Skicka blommor – Här hittar du bra erbjudanden.


Vi har samlat flera fina og kloka citat om lycka. Alla årstider är vackra för den som bär lycka inom sig. Att helt skyddas från sorg kan också skydda dig från glädje. Lycka Envar sin egen lyckas smed.


Citat om när man hittat sin själsfrände. Det kan vara en konst att se vardagens alla små guldkorn, men kanske är det just den konsten som är nyckeln till lycka … Här delar jag med mig av kloka, tänkvärda och roliga citat som jag stött på genom åren. There was a time when you didn’t know what you know today”.


Everything that someone does, is either love or a call for love. Så om du känner dig blå, gå ut och hitta några glada människor att vara me eller ännu bättre, göra något för att göra en annan person glad och det kommer att återspegla tillbaka på dig, i din egen lycka. Ordspråk om Lycka och citat om Lycka.


Det finns stora personer under historien som har lämnat bakom sig sitt eviga arv, sina bästa tankar i enkla men vackra citat för självförbättring och motivation.

En stor lista med korta citat ! De kan vara bra att ha med sig i livet och hjälpa dig på resans gång! Tipsa dina vänner om dessa korta citat också. Deppar du också inför att det snart är måndag? Här är citaten som garanterat får dig på bättre humör inför den kommande veckan.


Adventure is the best way to grow. Roliga ordspråk och citat. Problemet med ekorrhjulet är att även om man lyckas springa fortare än alla andra, så är man fortfarande bara en ekorre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg