onsdag 31 juli 2019

Klädstång vägg

Hur du väljer rätt klädstång. En av de viktigaste sakerna att tänka på vid valet av klädstång är vilken längd den behöver ha för att passa in i garderoben. Ta kontroll över dina kläder och accessoarer med hjälp av våra klädhängare, klädstänger och klädställningar. Med klädhängare och klädställning är det.


Stången kan monteras på många sätt, mellan två väggar , i konsol under hyllplan, mellan två backstativ samt mellan backstativ och vägg.

Klädstång med många möjligheter. Beroende på montering behöver du komplettera med passande fästen. Bredden går att justera och anpassa efter behov.


Olika väggmaterial kräver olika typer av fästbeslag. Använd beslag som passar väggarna i ditt hem, säljes separat. Stång för upphängning av kläder, skapar bra överblick och bra åtkomst.


Passar till klädförvaring i ett Klick-in system eller ett Backsystem.

Komplettera med hållare som passar ditt system. Kan kapas till önskas bredd. Om du väljer en klädstång med hyllplan kan du dessutom förvara skor på ett och samma ställe.


Här hittar du stabila klädstänger i god kvalitet och väljer du en klädstång får du en garderobslösning som präglas av kvalitet, hållbarhet och fin design till ett lågt pris. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. På Jula siktar vi högre.


Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi vill att människor ska vilja fixa. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Hållarna skruvas direkt i väggen. Kromad hållare till klädstång.


Allkrok Perfekt till t. Det är värt det, vi kan garantera det. Oval klädstång som kan fästas på olika sätt för att skapa förvaringslösningar för hängande kläder. Kombineras med olika fästen.

Av en enkel gardinstång gör du hallens finaste klädhängare som även blir ett intressant blickfång. Halsdukar, vantar och mössor förvaras i korgar för att bibehålla det luftiga uttrycket. Upphängning av klädstång Det fi nns olika fästen för klädstång , välj den som passar din förvaringslösning. Fäste tak för klädstång , krom.


Re: Lååång klädstång utmed snedtak. Jag körde tidigarre med vinklat i väggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg