tisdag 30 juli 2019

Kontaktplast

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Hitta ditt närmaste varuhus.

Till heminredning, på möbler, för att klä in lådor, pärmar och hyllplan. Sök efter Inbjudningskort Fest nu på nya KensaQ. Snyggt och exklusivt för bara någon hundralapp! Självhäftande folie, eller dekorplast är rena magin.


Vi säljer dekorplast från en av Europas mest välrenommerade leverantörer – Linea Hogar Deco. Jag använde kontaktplast när jag budgetrenoverade vårt kök (se mitt album) för nån månad sedan och jag är jättenöjd med resultatet. Jag köpte plasten på metervara eftersom det blev billigare eftersom jag behövde rätt mycket till att täcka över kaklet som fanns i köket.

Det jag kan tipsa om för bä. Stickyfronts nya dekorplast är en mycket lättanvänd inredningsprodukt. Dekorplast, kontaktplast snabb och lätt inredning. En förändring genom DIY (”do it yourself”) har aldrig varit lättare eller snyggare. Med självhäftande plast kan du också dölja ytor som t. Kontaktplast för fönster och glasdörrar är inte bara dekorativt utan är också funktionellt.


Köp billig dekorplast till hemmet här! Stort utbud av dekorplast för byggprojekt och inredning! Går att skära, klippa och rita. Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa dig! Om din fråga är personlig och du inte vill visa den i vårt publika forum, är du välkommen att ringa oss på.


Som inloggad på Alfort. AC-webbutik, filspridning och vår bildbank. Du kan använda ditt gamla lösenord för att logga in i butiken. Formas med hjälp av värme.

Nya produkter dagligen. Klipps till önskad storlek. Har du också upptäckt dekorplastens fantastiska magi? Du kan spara tusentals kronor genom att fuska med dekorplast. Här är tips och knep!


Kakeldekor till kök och badrum. Med kakeldekor kan du enkelt förnya ditt kök eller badrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg