fredag 26 juli 2019

Namn på konferenslokaler

Tycker att namnen på entreprenörer är bra namn för konferenslokaler. På mitt jobb kör vi på efternamnen av entreprenörer som vi inspireras av #128578; lycka till! För oss är det viktigt att bevara husets känsla och själ. Därför arbetar vi ständigt med att på bästa sätt bevara de gamla verkstadslokalerna.


I våra lokaler hittar du många spår av den tidigare verksamheten och konferenslokalerna har namn som vittnar om deras ursprung. Konferenslokaler Stockholm.

På Happy Tammsvik finns konferenslokaler med skön design och sjöutsikt över Mälaren. Kapaciteten för nedanstående konferenslokaler och grupprum är beräknad efter biosittning som ger maximal kapacitet. Vi anpassar möbleringen efter dina behov, kontakta oss så skräddarsyr vi din konferens eller ditt möte.


Läs mer om respektive konferenslokal genom att klicka på konferenslokalens namn nedan! På Åkerblads entréplan i huvudbyggnaden välkomnar Er de ljusa lokalerna Rådstuggu och Fejset1-4. På det övre planet av hotellet finner Ni den största konferenslokalen hos oss, Oppsittu, den inbjuder till inspirerande möten för över 200personer.


I samma del av hotellet finns mötesrummen, skullen 1-4. Packa lite kläder, glöm inte bad- och träningssaker, ta med dator och laddare, det är i princip det enda som behövs för att en konferens på Nässlingen ska bli lyckad. Programmet står ni för, vi ordnar resten.

Svenska namn är Sveriges största namnsajt med den senaste statistiken från Statistiska centralbyrån. Hitta de mest populära namnen , ta del av topplistor och namnbetydelser – snabbt och enkelt. För att ett namn ska visas på Svenska namn måste det finnas minst två personer i Sverige med namnet.


Näringsdepartementet har flyttat in i det gamla posthuset på Vasagatan i Stockholm. Där har någon tänkt efter lite innan de bestämde var konferensrummen skulle ligga. Man kan nämligen komma dit utan att gå in i den delen av huset som arbetsplatserna ligger i. Här hittar du som ska boka konferens mer än 7konferensanläggningar i Sverige – hotell, kursgårdar, kongresscentra och konferenslokaler för endagsmöten.


För att hitta en konferensanläggning som passar dina behov kan du ”snabbsöka” på en viss region, anläggningars namn eller specifika egenskaper. Vi har fyra mindre mötesrum och en större konferenslokal som går att anpassa utifrån era önskemål. Under vissa perioder öppnar vi även upp Prinsens gemak – ett av våra hotellrum som möteslokal. Många vill i dag ge sin bebis ett unikt och annorlunda namn. Därför listar vi här namn , både flicknamn och pojknamn, som är ovanliga i Sverige.


På Ulfsunda slott finns unika konferenslokaler. Bara minuter från centrala Stockholm. Mötesrummen på Sätra Bruks Herrgård erbjuder en lugn miljö där ni kan ha störningsfria möten. På jobbet ska vi namnge ett dussin nya sammanträdeslokaler av varierande storlek, för att de ska bli lätt sökbara i bokningssystemet.


Vårt flaggskepp på Chalmers Conference Centre är givetvis vår konferenslokal RunAn, som har plats för 4personer i en klassisk gradängsittning. Utöver RunAn har vi flertalet konferensrum, perfekt för dig som söker en central konferenslokal i Göteborg. Det namnet har varit ett litet problem hela livet gör mig, så vid år ålder fick jag nog av att heta ett fult namn.

Jag heter nu Josefin, känner mig så nöjd och självsäker på att presentera mig nu. Jag såg en film, där sa en man ”ett fränt namn är den billigaste lyxen man kan ge en unge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg