fredag 26 juli 2019

Störst av allt är kärleken citat

Hos oss kan ni enkelt boka ert hotellpaket med biljetter till föreställningen. Vet inte vad du vill uppleva? Hitta evenemanget som passar dig. Störst av allt blir teaterföreställning.


Men störst av allt är kärleken.

Ett citat av Augustinus fångar väl vad Wilfrid Stinissen säger om vår längtan efter att älska och att bli älskade. Vi samlar inte in mer uppgifter än vad som behövs, vi har bara kvar dem så länge det är nödvändigt och vi använder dem inte till något annat än vad som var syftet när de samlades in. Läs vår integritetspolicy här.


Illa till mods på grund av den skrämmande verklighet Persson Giolito så skickligt målar upp. Dessa ord är citat av aposteln Paulus (1:a Korinthierbrevet kapitel 1 vers 13). Och om jag har profetisk gåva och känner alla hemligheterna och har hela kunskapen, och om jag har all tro så att jag kan förflytta berg, men saknar kärlek , är jag ingenting.


Och om jag delar ut allt jag äger och om jag låter bränna mig på bål, men saknar kärlek , har jag ingenting vunnit.

Våra föräldrar, pojkvän, barn, husdjur, vänner etc. Kärleken är tålmodig och god. Dessa citat av kärlek visar de saker du behöver veta och se. Utan kärlek finns inget liv. Jag hoppas att du kommer att dela sjuka med de du älskar.


Ett underbart sätt att uttrycka idéer på är med hjälp av ord från de största hjärnorna som någonsin levt. I det här avsnittet hittar du de bästa citaten någonsin om en mängd olika ämnen. Från liv till kärlek och allt däremellan. Vänligen läs vårt urval av de bästa citat här. Tänkvärda citat om kärlek ! Här samlas kärleks­ citat , ordspråk och visdomsord från hela värl­den – såväl gamla som helt nya.


Citaten är omsorgsfullt utvalda, flera har aldrig tidigare publicerats. Idag ger vi dig några citat som mänsklighetens största sinnen lämnat efter sig: ”Älska på alla sätt du kan, älska vem du än kan, älska så mycket du kan. Oroa dig inte över slutresultatet av din kärlek.


Så tyckte jag om boken.

Berättelsen, eller om det var språket i sig, trollband mig totalt, från första sidan till den sista. Och när jag inte läste, tänkte jag på vad jag läst. Den är verkligen bäst i alla kategorier. De hade kunnat ge henne Augustpriset direkt. Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den, allt uthärdar den.


När Prins Daniel talade till kronprinsessan på deras bröllop citerade han ur första Korintierbrevet, vers 13:13: ”Men nu består tro, hopp och kärlek , dessa tre, och störst av dem är kärleken. Samma rader lästes även på bröllopet mellan Carl Philip och Sofia. Det är en skitbra bok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg