torsdag 25 juli 2019

Kheat ogräsbekämpning

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. EcoHeat: Håll Dig Varm På Vintern Med Den Här Enkla Och Revolutionerande Uppfinningen! Miljövänlig metod att bekämpa ogräs, vi har lösningen!


Med vår ogräsbekämpning kan man kombinera det dagliga arbetet. Ett bra sätt för miljön att bekämpa ogräs på.

Se bif fil för mer information. K-Heat kemikaliefri ogräsbekämpning , bygger på enbart hetvatten. Denna finns i flera varianter där alla bekämpar ogräs effektivt.


K-heat ogräsbekämpning sanering. Ogräsbekämpning som säljs på uppdrag av ett företag. Utrustningen är i mycket bra skick. Maskinen kan även användas för.

Vi erbjuder ett miljövänlig metod att bekämpa ogräs. Här hämtar dom sin nya fullutrustade vagn med bl. K-Heat är marknadsledande vad gäller miljövänlig ogräsbekämpning och ligger i framkant med nya produkter på marknaden. Om cookies Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar.


Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Med gradigt hetvatten och lågt tryck använder vi oss av en miljövänlig metod att bekämpa ogräs, sanera och tvätta. Går att använda på de flesta. K-HEATS-modellerna drivs med ett lågt och fritt flödande vattentryck. Byte av redskap sker smidigt och snabbt och alla K-HEAT -modeller är mycket enkla att hantera redan från första stund.


Välkommen att höra av dig till oss för frågor om våra K-HEAT -maskiner eller allmänna funderingar kring ekologisk ogräsbekämpning i din kommun! Glöm inte att anmäla dig! Skip navigation Sign in.


This video is unavailable. Bygger på lågt tryck och gradigt vatten. Förbrukar ca liter vatten per min och du avverkar ca kvm per minut.

K-Heat Maxi finns i olika utföranden och tankstorlekar. Parkförvaltningen i Ljungby kommun har investerat i en K-Heat för miljövänlig ogräsbekämpning och sanering av offentliga platser med enbart hetvatten. Tack vare K-Heat går det snabbt och enkelt att städa stora områden och befria dem från både ogräs och nedsmutsning med hjälp av de olika tillbehören, tycker Per och Lennart.


Serie-koppling till flera vattentankar möjligt. K-HEAT ogräsbekämpning med 1 vatten, miljövänligt och effektivt! Markvårdsmaskiner Väst AB är totalleverantör på maskiner för markvår. Det ger ännu bättre förutsättningar för ogräsbekämpning , taktvättning, rengöring av stenar, klottersanering mm. Denna modellen är utrustad med elstart och större.


Svensktillverkade K-Heat! Finns i olika varianter och med stort tillvalsutbud vilket gör. Unsubscribe from KVagnen? Med hjälp av K-HEAT maskinen får du snabbt ogräsbekämpningen under kontroll. Samtidigt som du håller rent.


Drivs av redskapsbäraren och all reglering samt styrning sker inne i hytten via en kontrollpanel. Kan enkelt styras från mittenramp till sidomunstycke eller till högtryckstvättläge i bak. Leverans av en K-Heat Compact Pro på lastram till det alltid lika glada gänget på Kungälvs kyrka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg