onsdag 17 juli 2019

Kända 50 åringar 2016

Men när Justin Vernon släpper loss sin stämma är det som att fritt få sväva fram genom rummet. KL) BLAISE PASCAL (PASCAL) Jag skrattar av glädje åt dundertrions Berlin-inspelade återkomst. Hansa-hybrisen stämde ju.


Flera av de allra äldsta svenskarna, enligt Sveriges officiella folkbokföring, har immigrerat till Sverige. Deras födelseuppgifter kan vara svåra eller omöjliga att styrka. Elizabeth är en av världens tuffaste 90- åringar Hon är den längst sittande brittiska regenten någonsin – och i dag fyller hon år.

Varje år har sina milstolpar som vi fäster stor vikt vid. Sveriges TV-snickare nummer ett är fortfarande den stora stjärnan i TV4:s ”Äntligen Hemma”. Numera har Martin Timell, 5 fått konkurrens på kändishimlen av sin minst lika kända brorsa Anders, 48. Pappan och havet av Tove Jansson. I Tove Janssons sjunde och i praktiken sista bok om Mumintrollen (Mumintrollen är inte fysiskt närvarande i Sent i november) vill Muminpappan göra något större av sitt liv och tar familjen med sig till en ö där han skall sköta fyren.


Anställdas produktivitet är som högst runt – och en 60-åring är i snitt något mer produktiv än en 30-åring. De har passerat det magiska -strecket och är snyggare än någonsin. Alla ratar de kirurgiska ingrepp och hyllar det naturliga åldrandet.

I stället är det träning och att följa sin inre röst som gäller för de ­fabulösa över 50. Här är kändisarna vi älskar att beundra. Den stora svenska bloggkatalogen Bloggportalen.


Presentationer av tusentals bloggar, indelade efter ämnen, med. Hitler fick Örnnästet i -årspresent. Saltgruvan i Wielizcka, Polen. När man besöker saltgruvan, strax utanför Krakow, får man åka 1meter ner under.


MEN den (oroväckande) trailer som släpptes i mitten av december vittnar snarare om en väldigt analog skeppsbrottshistoria med inslag av kampsport och motorcross. Låt oss hoppas att historien bara börjar där och växer sig större. Idris Elba (The Wire, Thor) spelar i alla fall klingon. Frågesport om tio historiska personer. Vilka kända personer gömmer sig bakom beskrivningarna?


Klicka här för att komma till frågesporten. I videon ser vi frihetssångerskan som deltog i kampen för de svartas rättigheter och gjorde låtar som beskrev förtrycket av svarta. Sverige tillsammans med all information om dem. Allt som du kan behöva när du ska välja ställe för. Vi andra skulle klara oss själva om det inte vore så att de svenska regeringarna har känt att de.


Blondinbellas mystiska tystnad oroar.

Den krisdrabbade entreprenören orkar helt enkelt inte och hon är. Branschens omröstning. I år blev det tronskifte i toppen. Lista över plats 26- hittar du här.


Dessa - åringar :-) I DAG FÖR exakt en månad sedan fyllde lillebror år och i dag blev det firande av tillsammans med en god vän så det blev alltså 100-års kalas. Inlägg om -60- åringar skrivna av presentakuten. När man blir äldre och fyller jämna siffror så finns det lite olika saker som kan tänkas vara bra idéer.


I och med att sajten har funnits såpass länge har den mycket medlemmar och det går att hitta singlar i de flesta åldersgrupper bland medlemmarna – inte minst 40-plusare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg