tisdag 9 juli 2019

Kärleksfilmer 2016

Något av det bästa som finns är att krypa ner i soffan med massa godis och en bra film, gärna en kärleksfilm. Det absolut bästa med kärleksfilmer är att du kan drömma dig bort till en fantasivärld. Så mys ner dig med din BFF, din partner eller ditt squa och försvinn in i kärlekens värld stund. Will Tranor (Sam Claflin) har varit med om en motorcykelolycka och har tappat livslusten. Det ingendera av dem just då vet är att de kommer att träffas och förändra varandras liv.


Nästan filmer fick en fyra eller mer som betyg och de allra bästa filmerna med bäst betyg hittar du längst ner.

På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app. Prova veckor gratis idag - utan bindningstid! Hitta tips på romantiska kärleksfilmer för alla tillfällen. Kärlekens dag är här igen. Vare sig du har någon extra speciell att fira den me eller kryper upp i soffan med en mysfilt och Häagen-Dazs för att fulsjunga ikapp med Bridget Jones, har MovieZines redaktion några kärleksfullt utvalda filmtips redo.


Här följer en lista på minnesvärda kärleksfilmer där du både blir varm om hjärtat, smått förälskad i karaktärerna, får eländes elände och möjligtvis kan skänka dig en skön stund av fulgråt. Några baseras på böcker. När fostermamman dör vill myndigheterna skicka tillbaka pojken till barnhemmet.


För att slippa hemmet flyr han ut i den nyzeeländska vildmarken med fosterpappan han inte kommer överens med.

Samtidigt drar polisen i gång en jakt på det omaka paret. Kvinnornas förhållanden är urusla. Jag har precis lagat min goda korvstroganoff och avnjutit den med tända ljus. Jag vill se kärleksfilmer ! Lista: situationer du förstår om du har lätt för att gråta.


FRIDA har samlat det absolut bästa på Netflix just nu för dig som ÄLSKAR att gråta. Kultur och nöje Fem tips inför den kommande festivalveckan. Sin linje trogen utgör årets Esbo Ciné-utbud en blandning av kommande biopremiärer och pärlor man löper risk att missa om man inte plockar upp dem nu. Ladies First skildrar hennes kamp för att överkomma könsnormerna kring kvinnliga idrottare i Indien och bli den första kvinna från landet att vinna en medalj i OS.


Detsamma gäller egentligen kärleksfilmer , men jag har några gamla favoriter som är sjukt smöriga, som jag ändå älskar. Notting Hill är en sådan och Fyra bröllop och en begravning en annan. Det går inte heller att bortse från Jane Austen och Stolthet och fördom är en favorit. Sveriges ledande webbsajter, tidningar, tidskrifter och filmbloggar.


Det är ungefär allt som är känt i skrivande stund. Jo, Benicio Del Toro ansluter som något slags skurk också. För att hitta något som ångar så krävs det lite efterforskning - som de räddare i nöden vi är så har vi gjort det åt dig ! Här är några filmer som på riktigt kommer få det att krypa i ljumskarna på dig (och som inte är porr).


Sandra, Zara och Nicki är tre tonårsvänner i en dokumentär om kärlek, vänskap och brustna hjärtan.

Finns det något bättre än att krypa upp i soffan med hela familjen och kolla på en film full av kärlek? Vi ha tagit fram några favoriterer, men listan på mysiga kärleksfilmer kan göras lång. Det motsvarar att procent av orden är vanligare. Jag skulle vilja ha tips på riktigt fina kärleksfilmer.


Jag grinar för det mesta och vill ha tips i stil som Titanic, The Notebook, PS I love you, A walk to remember och Remember me. Skulle bli glad om någon ville dela med sig av några riktigt fina filmer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg