måndag 22 juli 2019

Sunfleet rabatt

Värdefulla erbjudanden som medlem. Få upp till rabatt! Få erbjudanden och rabatter. Rabatter på tjänster och produkter. Här dyker det upp nya förmåner då och då.


Utöver detta får M Sveriges medlemmar rabatt på det fasta helgpriset. Tillgång till bil, när du vill. Tillsammans med våra partners stärker vi vårt erbjudande och skapar mervärden för medlemmarna.


Boka för en timme, en dag, en helg eller precis så länge du vill. Som medlem kan du boka allt från Volvo Vtill lyxiga XC90. Sunfleet samarbetar med flera välkända varumärken. I egenskap av en digital förmånssida får du rabatter när du handlar online eller nätshoppar utvalda produkter hos våra samarbetspartners.


Sunfleet rabatt

Medlemskap är gratis, utan några extra kostnader för att ta del av vårt fantastiska utbud av rabatter och erbjudanden. Du har nämligen fina rabatter. Titta när du själv vill! Uppdelat på många korta avsnitt. Gör så här för att bli Studentmedlem hos.


Du som SJ Prio-medlem får rabatt på utvalda shower och biljettkategorier på showtic. Ola Salos show, Häxorna i Eastwick och Danny Saucedos show. Gå med i Sveriges största bilpool till studentpris.


Efter de fria månaderna fortsätter medlemskapet enligt ordinarie priser. Erbjudandet om fri månadsavgift gäller medlemskap Small. Du kan spara mycket pengar på semestern och i vardagen.


Här hittar nyttigheter och förmåner Unionen har förhandlat fram för dig som är medlem. För att hitta den förmån du är intresserad av börja med att välj ett område av förmåner. Med Mecenat får du studentrabatt hos tusentals företag.


Sunfleet rabatt

Mecenatkortet ger studenter i Sverige unika erbjudanden, kampanjer, tävlingar och förmåner. Bilarna kan hyras från kr timmen eller 5kr för en hel helg (fredag kl. – måndag kl. 08). Allt från Volvo Vtill lyxiga XC90.


Såhär blir du medle1. Vinterdeals hos Hertz - upp till rabatt på hyrbil. Med ICA-kort får du nu upp till rabatt på hyrbil hos Hertz i vinter. Glöm inte att när du hyr i Sverige så kan du alltid lägga till en kostnadsfri bilbarnstol vid bokningstillfället eller teckna till en extraförare utan extra kostnad när du kommer för att hämta din hyrbil. Gäller mot uppvisande av medlemskap.


Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Välkommen till våra utställningar i Vedum, Uppsala, Stockholm, Linköping, Göteborg och Malmö, eller besök oss på vedum. Vårt mål är att alla ska ha råd att förverkliga sin husdröm. I kraft av vår storlek har vi fixat bra rabatter och förmåner hos några av Sveriges mest välkända företag.


Så att du kommer undan lite billigare när du ska köpa något som hör villalivet till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg