tisdag 23 juli 2019

Kreta bästa stället

Geniet van de zon op Kreta. Boek nu en profiteer van de Sunweb Vroegboekvoordelen. Boek veilig je vakantie, met Laagste Prijsgarantie! Vind je ideale vakantie naar Kreta op TUI. Profiteer het hele jaar door van de TUI garanties.


Om du ska åka till västra Kreta så kan du välja mellan flera populära badorter som Platanias eller Agia Marina, eller varför inte avslappnade Paleochora på sydkusten. På östra delen av ön är partyorten Hersonissos väldigt populär. Vill du ha lyx är Elounda det bästa valet.


Kreta har allt och är en favoritö för många. Här tipsar vi om häftiga sevärdheter och mysiga måsten. Från fantastiska stränder som Elafonissi till gammal historia som Knossos. Upptäck en bevarad gästfri kultur bland natursköna landskap.


Kreta bästa stället

Här är av våra bästa tips på Kreta. Valuta och annat bra att veta om Kreta. På Kreta är det Euro som gäller och priserna är enligt Forex semesterindex ca lägre än i Sverige. Det bästa sättet att ta sig runt på ön är hyrbil, taxi eller buss – men var beredd på riktigt kurviga bergsvägar.


Här har vi ändå samlat några av de bästa stränderna på Kreta. Elafonissi En av Kretas absolut finaste stränder som många brukar missa är det paradisliknande Elafonissi som med rätta brukar kallas Kretas Maldiverna. Greklands bästa stränder. Och vet du vad det bästa är? Vagabonds greklandsexpert Michael Persson listar Kretas bästa stränder.


Att Kreta ligger många svenskar varmt om hjärtat är väl knappast en nyhet. Kreta är också Europas sydliga utpost i Medelhavet, och de varma vindarna från Afrika gör att kvicksilvret kryper högt upp juni-augusti. Här kommer därför en sammanfattande guide över orterna på ön! På grund av det heta klimatet är därför vår och höst bästa tiden att besöka Kreta.


Det finns två flygplatser på Kreta , Chania i väster och Heraklion i öster. Därför kan det vara svårt att veta vilken ort man ska välja. Tänkte kort beskriva några av orternas karaktär för att kanske göra valet enklare om du planerat att resa till Kreta. Här följer några av de bästa all inclusive hotellen på Kreta. Man bor mer eller mindre mitt på stranden och på hotellet hittar man restauranger, barer och stora pooler.


Kreta en plats för både gudar och vanliga dödliga som vill vara för sig själva en stund. Trots att ön är ett av Europas främsta turistmål finns det ännu många platser där turisterna är få och ensamheten nära. Kreta så missa inte fina Elafonissi, vi hyrde bil och åkte över bergen till Elafonissi, det var det bästa på hela resan.


Barnen var helt betagna över bilresan, det var jättespännande med en massa getter som sprang på vägarna. Hoppas ni blir lika nöjda med er resa som vi var! Kreta – för bästa maten Tack vara sitt läge har Kreta den längsta odlingssäsongen av alla grekiska öar, och floran är bred. Här växer allt från banan till avokado. Till detta kommer alla lokala delikatesser, från olivolja till sprit.


Kreta bästa stället

I stort sett varje by har sin egen ost, vanligtvis gjord på får- eller getmjölk. Chanias bästa strand ligger i den västra delen av staden. Det är en riktig stadsstrand med restauranger och turistbutiker hela vägen bakom stranden. Stranden är täckt med gyllene sand. På flera ställen de första metrarna ut i vattnet är det ganska stenigt, men trots det är det en barnvänlig strand.


Vi hjälper dig hitta hotell på Kreta som passar dina unika behov, till internets absolut bästa pris. Du kan välja allt mellan billiga bashotell till flotta lyxhotell. Vi listar också alla hotell på Kreta som har specialerbjudanden så du kan hitta riktigt bra hotellkap. I det här inlägget skriver jag om det bästa och sämsta på Bali. Bali – Bäst Giliöarna, Trawangan Gili Trawangan skiljde sig från partyöarna Koh Tao (Thailand) och Koh Rong (Kambodja).


Det var genuinare, mer genomtänkt musik och allmänt fräshare. Matmarknaden erbjöd fantastiska rätter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg