fredag 12 juli 2019

Kheat pris

EcoHeat Är Den ​enda Vännen Du Behöver I Vinter! Går att använda på de flesta. Lågt vattentryck och fritt flöde. Det 98-gradiga vattnet strilar ut och med nya Honda Silent motorn så är ljudnivån så låg som endast dB.


K-heat har ändå en så pass kraftig högtryckstvätt som. Vi erbjuder maskiner och vagnar till grönområden.

Vi svetsar, bockar, svarvar, fräser, lackar och monterar själva i vår verkstad i Karlshamn. Bygger på lågt tryck och gradigt vatten. Förbrukar ca liter vatten per min och du avverkar ca kvm per minut.


Maskinen finns i Hudiksvall Sverige. Miljövänlig metod att bekämpa ogräs, vi har lösningen! En bensinmotor driver högtryckstvätt och generator. Vattentemperaturen håller 98°C i lansen och trycket kan ställas från till 1bar.


Personalen, tio personer, har ett mångårigt kunnande inom samtliga produktområden med en välrenommerad verkstad som toppkrona.

K-Heat Compact väger 2kg tom. Ogräsbekämpning endast med hetvatten! Vi ser framemot detta samarbete.


Komplett maskin på galvaniserad plattform monterad på Fogelsta boggisläp från Svenska K-Vagnen. Ogrsäbekäpning, K-HEAT. Pris : Jämför i annan valuta. Den perfekta noll-svängen för hela dagen prestanda till ett bra pris. Eller skicka e-post dygnet runt till.


Fynda begagnade maskiner av hög kvalitet till ett lägre pris i vår butik i skånska Svedala. Kom förbi butiken eller kontakta oss vid frågor om sortimentet. H ÖJDPUNKTER Kompakt hållning - perfekt för trånga utrymmen. K-Vagnen K-vagnen finns i två varianter, trevägstippande och högtrevägstippande. Kan byggas om samt utrustas just för ert ändamål, t. Klicka på länken för att ladda ner artikeln i. En av marknadens kraftigaste lövlastare.


Proffsmaskin för fastighetsbolag, kommuner, kyrkogårdar, golfbanor och idrottsanläggningar mm. Med den meter långa.

Det är en stor ära för oss att vinna ett så prestigefyllt pris ! Thomas Öström, VD Climeon “Climeon AB has developed its innovative Ctechnology that provides customers with superior operating efficiency and can be applied in a number of sectors including marine, industrial manufacturing, power generation, etc. Den finns i flera olika modeller. De har kört k-Heat i två år och nu var det dags att förnya sig. Lennander valde nu till lite extra utrustning som t. MVM Öst tackar för ännu en leverans och önskar lycka till!


Project Description Nya generationen redskapsbärare. Den nya generationen redskapsbärare från Kärcher Belos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg