torsdag 11 juli 2019

Vänskap dikt

Dikter om vänskap – Dikt av 12. Det finns så mycket du inte kan se. Som tanken på dig kan få mig att le. Så mycket jag vill att vi ska göra. När jag tänker på dig så blir jag glad.


Vänskap dikt

En vän som du är värd så mycket för mig! Tilsammans med dig mår jag så bra, en vän som du skulle alla ha. I glädje och sorg finns du.


Inriktning: dikt till en vän, dikt till kompis, dikt till min kamrat, alla hjärtans dags dikter, dikt vän, vänskapsdikter, kompisdikter, vänskap dikter, kompis. En människa som lever i stor kärlek eller i sann vänskap , går inte miste om något, men den som är ensam, går miste om allt. Bara den som med kärlek stiger ut ur jagets cirkel till ett Du, finner dörren till andras hemlighet.


Vänskap dikt

Om du har få eller många spelar det ingen roll. Dina vänner ska stå vid din sida när rummet brinner och du bredvid dem. Vänskap har bara en betydelse.


En god vänskap betyder allt i denna värld. En dikt om verklig vänskap. För du är bra på vänskap - det hoppas jag du vet!


Systerskap - av Siv Andersson Ett systerskap är vänskap på en djupare nivå. Ibland finns det ett släktband? Relationen till en syster är nära och unik.


Hon känner dig så väl och hon kan din historik. Med en syster är det lätt att vara uppriktig och sann. Underbara vän – en dikt om vänskap.


Min älskade vän nu ska du få se Att du nästan alltid kan få mig att le. Vi har roligt vad vi än hittar p. Vem är jag att stå emot kärlekens vindar, som lindar in mig i sin varma famn. Rädd att bli ensam kvar utan hjärtat. När ni, men ingen annan, förstår er humor.


Det enda som är bättre än en vän, är en vän med choklad. För att ha en vän måste du vara en. Citat om att förstå, acceptera och tro på någon. Hur mycket vänskap betyder. Klass har fått skriva dikter om vänskap.


Vi talade först om liknelser, vad man kan likna en vän eller vänskap vid. Här vill vi dela med oss av några vackra resultat. Du är min sol, du är min måne. Du gör mig lite nervös.


Meddelande här och där. Det är uppenbart att du är kär. Tänk högt i högre dimensioner. Det slutar med tusen gratulationer. Kanske inte här och nu men i ett annat liv - de´du!


Vi ska ju alla vara vänner. Hör av dig när du känner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg