onsdag 10 juli 2019

Konflikthantering i arbetslivet

Skickas inom 1-vardagar. Hur rustad är din organisation för lågkonjunktur och förändring? Under denna halvdag får du lära dig att planera för olika scenarier och att kommunicera i svåra lägen.


Konflikthantering i arbetslivet

Du tar också del av lyckade exempel och spaningar kring framtidens arbetsliv. Boken kan jag mycket varmt rekommendera alla som är intresserade av konflikthanteringar. Nedan redovisas författarens och förlagets beskrivning. Samtidigt genom att förenkla motpartens konflikthantering förminskas eventuella missförstånd och det blir lättare att enas kring ett beslut som passar båda sidor.


Sist men inte minst, studera problemet utifrån för att objektivt kunna analysera utgångsläget och dess utveckling. Behövs konflikter i arbetslivet ? Rätt hanterade konflikter på jobbet kan leda till utveckling av arbetssätt och relationer. Lär dig förstå en konflikt, och grunderna i konflikthantering. Min privata engelskspråkiga webbplats innehåller texter om konflikthantering och medvetandeutveckling.


Konflikthantering i arbetslivet

Feelgood erbjuder samtliga kunder föreläsning med fokus på konflikthantering i arbetslivet. Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge). Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen. Vi ger dig snabb hjälp. Medlingscentrum möjliggör effektiva samarbeten i arbetsgruppen.


Vi hanterar alla typer av konflikter och leder. Det grundar sig i kommunikation med kombination av situationens nyanser som stress, arbetsuppgifter och personlighet. Oavsett om du är chef eller en del av arbetslaget. Vi erbjuder uppdragskurs inom konflikthantering.


Hanterar man de rätt kan de vara konstruktiva och utvecklande - hanterar man de inte alls kan de utvecklas till negativa spiraler som påverkar, inte bara de närmast inblandade, utan även grupper, avdelningar och hela företag. Stort grattis till författaren Thomas Jordan! Att hantera konflikter i arbetslivet I kursen introduceras och diskuteras olika dimensioner av konflikthantering på individ-, grupp- och organisationsnivå. Konflikters förlopp i olika organisationer behandlas. Tipsa en vän 3kr Antal.


Vi berörs av konflikter på olika områden i livet, inte minst på våra arbetsplatser. Du ska inte ”vinna” en konflikt på jobbet. Att vinna en konflikt innebär bara att du uppnår det resultat du vill, oavsett vad den andra parten vill och tycker.


Eftersom de underliggande problemen därmed inte lösts kommer de att dyka upp igen förr eller senare. Beställ boken till din verksamhet redan idag på gleer-ups. Där finns också ett smakprov av boken. Genom en kurs i konflikthantering får man de redskap man behöver för att kunna hantera konflikter och i förlängningen skapa en trygg och positiv arbetsmiljö. Vem är en kurs i konflikthantering till för?


En kurs i konflikthantering riktar sig till dig som arbetar i en ledande position och ansvarar för att förebygga konflikter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg