tisdag 11 oktober 2016

Träffpunkter

Träffpunkter för dig över år. Till träffpunkterna kan du komma för att umgås eller delta i olika aktiviteter. Klicka på respektive träffpunkt för att få information om öppettider och program.


Våra träffpunkter för seniorer är mötesplatser som erbjuder stimulans och social gemenskap genom olika aktiviteter. På träffpunkterna kan du finna vänner, umgås under enklare former, känna samhörighet och få ett stöd i vardagen.

Du som senior har ett rikt utbud av aktiviteter att välja bland. Varje träffpunkt har ett eget program med aktiviteter som utgår från deltagarnas intresse och önskemål. Du är alltid välkommen till någon av Kungsbacka kommuns träffpunkter.


Kontakta gärna den träffpunkt som finns i din närhet om du vill veta mera. Du hittar varje program med kontaktuppgifter under respektive träffpunkt. Aktuellt på träffpunkterna.


Här kan du läsa om vad som händer just nu på träffpunkterna i kommunen.

Syftet med träffpunkterna är att kunna erbjuda aktiviteter som har en inriktning som förebygger ohälsa och främjar självständighet. I Växjö har vi träffpunkter på olika ställen. Du är välkommen hit för en pratstun en kopp kaffe, eller för att delta i någon aktivitet utifrån ditt intresse. Kom som du är och ta del av aktiviteter och social samvaro. Läs mer om våra aktiviteter på våra träffpunkter Fröjdenborg och Västra Fäladen.


Nedan hittar du programmet för träffpunkterna. Båda träffpunkternas program står i samma blad och du klickar på länken nedan för att öppna det. Som senior är du välkommen till alla våra träffpunkter för att delta i aktiviteter och socialt umgänge. Varje vecka erbjuds gympa, boule, gymträning, målarcirklar, handarbete, trevliga utflykter och mycket annat.


Alla aktiviteter som finns på träffpunkterna är framtagna i dialog med kommunens seniorer. Utefter intresse skapar besökarna tillsammans med värdinnor träffpunkternas form och innehåll. Här hittar du mötesplatser och träffpunkter för sociala aktiviteter. De flesta som kommer är äldre som vill ha omväxling, träffa andra och umgås. Här finns aktiviteter som stimulerar och håller alla sinnen igång.


Norrköpings kommunala träffpunkter vill bjuda in och ge äldre möjlighet till en aktiv fritid och sällskap. I samarbete med föreningar, organisationer och grannar runt omkring arrangeras aktiviteter av vitt skilda slag.

På alla träffpunkter finns något för huvu kropp och själ. Kommunens träffpunkter erbjuder gemenskap och aktivitet. Vi finns här för dig, i våra kyrkor och församlingslokaler, genom personliga möten och samtal. Vi ser fram emot att dela dagen med dig.


Det är en verksamhet som är öppen för alla heltidspensionärer. Här har du möjlighet att umgås med andra och delta i gemensamma aktiviteter som gympa, kortspel, dans, inomhusgolf, kulturprogram, studiecirklar, promenader m. Det finns ett antal träffpunkter runt om i Laholms kommun med lite olika organisation och inriktning. Aktiviteterna är kostnadsfria, om inte annat anges i träffpunktens program. Det finns flera Mötesplatser och träffpunkter för alla åldrar och intressen där du kan träffa andra och umgås, lära dig nya saker eller delta i olika aktiviteter.


Tillsammans med frivilligorganisationer bedriver Lerums kommun kaféverksamhet och träffpunkter för seniorer för att främja social gemenskap. Kaféverksamhet finns i de olika kommundelarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg