onsdag 26 oktober 2016

Läskigaste skräckfilmerna

Cafés skräckfilmsfantast Rodrigo Soto listar de läskigaste skräckfilmerna på Netflix. Skräckfilmer har en tendens att bli ännu lite läskigare när man vet att det finns lite sanning i dem. Här är de läskigaste filmerna som baseras på sanna historier. Det finns mängder av skräckfilmer , men få som är bättre än billiga jump scares.


Läskigaste skräckfilmerna

På Netflix kan det vara svårt att hitta de bästa skräckfilmerna i myllret av filmer som kommer och går. Här har vi samlat några av våra läskiga favoriter. Oroa dig inte, Nyheterlistade de läskigaste filmerna förra året hade att bjuda på. Det finns en anledning till att många äldre, klassiska skräckfilmer inte är med på den här listan. Det beror inte på att de är dåliga, många är tvärtom väldigt bra.


Vi har blivit vana och avdomnade. Nya rullen ”Goodnight Mommy” påstås nu vara den läskigaste skräckfilmen någonsin. Filmen har premiär i september, men det finns en rejält ruggig trailer för dig som vill ha ett smakprov.


Om du vågar kolla, vill säga. För läskiga att se klart. Det var inte länge sedan som Netflix gick ut och berättade vilka tio filmer de hade som folk faktiskt inte vågade se färdigt. Med hjälp av data kunde de ta fram vilka filmer som var lite för läskiga för att folk skulle våga se på. Dessutom ryktas det om flera uppföljare på gång!


På jakt efter årets läskigaste skräckfilmer ? Dras du till läskiga filmer med en skräckblandad förtjusning? Det finns fyra skräckfilmer som du borde se inom de närmsta månaderna. Den har kallats den läskigaste skräckfilmen på många år av internationell press.


När filmer får den titeln – den läskigaste någonsin eller den läskigaste på länge – är det vanligtvis av personer som inte riktigt gillar att titta på skräckfilm. Som blir rädd av det mesta. Det går inte att skapa en lista över de bästa skräckfilmerna utan att nämna The Shining av mästarregissören Stanley Kubrick. Det finns inte mycket att säga om filmen som inte redan sagts men det är bara en sådan där film där allt klaffar perfekt, från skådespeleri till foto.


Den läskigaste scenen beräknades genom att identifiera de procentuella ökningarna (och topparna) bland enskilda i publiken. Dessa jämfördes med varje individs genomsnittliga hjärtfrekvens under varje film för att beräkna den procentuella ökningen vid varje topp. Så om du är ute efter att hitta de läskigaste skräckfilmerna riktigt billigt inför nästa filmkväll, då är du på helt rätt plats.


Läskigaste skräckfilmerna

Tips för ett lyckat köp! Det är alltid bra att ha några spännande skräckfilmer på lager hemma, så köp hem ett gäng olika filmer när du ändå är igång! Vad passar då bättre än en lista med klassiska skräckfilmer som fixar Halloween-stämningen?


Se läskiga skräckfilmer online här. På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app. Prova veckor gratis idag - utan bindningstid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg