fredag 28 oktober 2016

Seniorshopen örebro

Om cookies Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Hos oss hittar du som senior snygga och passande kläder just för dig. Seniorshopen visar höstens mode. Svenska kyrkan i Örebro.


Seniorshopen örebro

Präst, Församlingsherde, Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar, Örebro pastorat. Därefter äter vi lunch på slottet i landshövdingens närvaro. Under lunchen berättar landshövdingen om sig själv, sitt ämbete och Örebro län. Hos oss på HygienShoppen kan du enkelt och smidigt beställa miljövänliga hygienartiklar på nätet.


Vi har bra priser och snabb leverans. M ed ett brett sortiment av tyger och solskyd kan vi ge dig den vägledning och professionella hjälp för det privata hemmet, företaget och inom offentlig miljö. De här modiga medlemmarna agerade mannekänger och alltihop var mycket uppskattat och flera handlade med sig något hem.


Allégården är ett aktivitetshus för alla pensionärer i Göteborg. Den gamla folkbiblioteksbyggnaden sjuder av liv under veckan, dagtid i första hand av. Det kommer nu att upphöra. Den sista samlingen hölls den juni och inkluderade också nationaldags-bönen i Örebro. Exakt hur detta bönenätverk kommer att fortsätta är inte klart än.


Delar av styrelsen var mannekänger och här en bild från avslutningen. Om ni mot förmodan inte ser vem det är, så är det från vänster Irene Nilsson, Lillemor Hertzman, Bernt Wigren, Per Petersson och Barbro Petersson. Piteå-Tidningen är det dominerande nyhetsmediet i Piteå.


Fler än 4rabatter för plus, seniorer och dig som är pensionär. Kläderna visades med stor stil av mannekänger från SKPF under ledning av Zara Darehed inför en inte intresserad publik. En seniormässa blir det även i Karlskoga den maj som PRO Södra arrangerar i samverkan med kommunen. En ny medlem, Seppo Holsti, hälsades välkommen.


Den egna kören underhöll och lät även alla närvarande delta i allsång. Intresset för shopens varor var stort och många passade på att förnya garderoben. Bilden visar några av de lokala mannekängerna. Ca personer bänkade sig i stora salen för att njuta av bubbel, en alldeles utsökt landgång. Efter måltiden berättade diabetessköterskan Tina Brus från Örebro , vad vi bör äta för att leva friska så länge vi lever.


Seniorshopen örebro

Kaffe med kaka och lottdragning avslutade mötet. Tisdagen den oktober kl 15. Modevisning på Villa Pollux. Mannekänger från föreningen. Istället blir det ”Samtal i grupp”.


Hjälmaren, Sveriges största fjärde insjö som breder ut sig öster om Örebro. Följ med på en kryssning som utgår från Örebro hamn. En tur där du får uppleva slussning både i Örebro och i kanalen. Konsten att förundras.


Pastor Daniel Röjås och sångaren Håkan Karlsson, Mjölby. Bussresa till Örebro med omnejd. Vårresa med församlingens övriga pensionärer.


En mysig kyrka som ligger i utkanten av den lilla byn bockara mellan Högsby och Oskarshamn längs med väg i Kalmar län Småland. Hit kan du gå om du är kristen och tror på Gud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg