måndag 24 oktober 2016

Gusten grodslukare ljudbok

Här är de bästa ljudbokstjänsterna. Prova alla gratis utan bindningstid. Köp boken billigare på Adlibris. Men Gusten kan göra betydligt värre saker än så.


Nu är han ute efter Victor och han har ondskefulla planer.

Tur att Victor är smart, trots att han är liten. Alltid bra priser och snabb. Byn där Victor bor är inte stor, men ganska fin. Man kan ha mycket roligt där, som liten. Om det bara inte vore för de bråkiga typerna.


Värst av dem alla är Gusten. En barnradioklassiker. Han kallas så därför att han en gång svalde en levande groda.

Att vara liten i samma stad som Gusten , det är inte lätt. Gusten Grodslukare heter den värsta busen i hela stn. Hela dagarna är han elak mot dom som är mindre, rycke. Logga in för att reservera.


Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek. BookBeat ger dig tillgång till tiotusentals ljudböcker och e-böcker i mobil och surfplatta. Lyssna och läs obegränsat! Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse. På denna sida kan du läsa smakprov och köpa alla e-böcker av Fredde Granberg.


Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Du måste ha JavaScript påslaget för att använda nextory. Här hittar du instruktioner om hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare. This video is unavailable. Ingen av de små killarna i vår stad vågar komma i närheten av Gusten.


Inte jag eller Jakob eller Tore eller någon annan i andra klass heller. Sommarlovet har just börjat och det finns inte så mycket att göra i den lilla sömniga staden. Har den äran att gratulera, så gott som allt (utom ljudböcker på finska) var av naturliga skäl utlånat då ju majoriteten av den svenska arbetskraften gick på semester i fredags.

Allt om författaren Ole Lund Kirkegaard. Han skrev böcker med drastisk humor för barn och illustrerade dem själv. Han skildrar ofta den svages kamp i den starkares värl där den svage klarar sig tack vare sin påhittighet.


Astrid Lindgrens Här kommer Pippi Långstrump. Författare Lindgren, Astrid. Jonas Nilsson och Sven Boräng spelar de två busfröna Harry och Jakob med lika delar charm och akrobatiskt snille.


Jag vet att jag har läst boken om honom när för länge sedan. Jag var inte särskilt förtjust i den då och är det inte nu heller. Inte ens nu sedan jag blivit lite större kan jag ha något förbarmande med honom. Gusten är en så obehaglig typ att han fyller en med avsky.


Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan. Kan vara bästa hästnamnet någonsin. Jag hade så önskat jag hade kommit på det namnet själv.


Hur gick tanke gången. Ser han ut som en grodslukare ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg