onsdag 12 oktober 2016

Armbågskontakt mått

Låskompaniet en butik på nätet med ett stort utbud av lås och säkerhetsprodukter. Mått armbågskontakter. Våra olika varianter av armbågskontakter med tillhörande mått.


Mikrobrytare för armbågskontakt. Kan kompletteras med ytterligare en. Sajten har en ny struktur. Armbågskontakt AK ute Armbågskontakt AK1med dörröppnar symbol. För inne- och utomhusmontage eloxerad Aluminiummed dubbla mikrobrytare.


Denna har plats för DORMA BRC-T trådlös sändare och blir då en mycket solid trådlös armbågskontakt. IP Storlek: Höjd 250mm. Eloxerad Aluminiummed dubbla microbrytare.


Våra armbågskontakter finns i flera olika utföranden och passar för både slag- och skjutdörrsautomatik. I sortimentet hittar du kontakter i aluminium och silverfärgad plast, anpassade för inomhus- eller utomhusmiljöer. Vi erbjuder även fjärrstyrda armbågskontakter och armbågskontakter med dubbla mikrobrytare.


Dimensionerande mått för rullstol Då det i denna författning anges att tomter, byggnader eller delar av byggnader ska vara tillgängliga och användbara ska måtten för eldriven rullstol för begränsad utomhusanvändning (mindre utomhusrullstol) vara dimensionerande och utrymme för manövrering med rullstol ska finnas. JFAB-Cenmatic´s mycket tåliga armbågskontakt , som är endast 50mm bred och finns i flera utföranden och modeller. Vi har, i närmare år, levererat armbågskontakter till våra kunder och partners för alla projekt och koncept.


Genom att öka passagemått genom dörr vinkelrätt mot korridoren kan korridoren göras något smalare. Merparten av våra armbågskontakter är tillverkade i slagtålig ABS-plast. Det finns också produkter med ovandel i rostfritt stål samt vandalsäkra produkter. TRÅDLÖSA ARMBÅGSKONTAKTER MED INBYGGD RADIOSÄNDARE Trådlöst sändare med inbyggt batteri, typ 10A, ingår. Denna armbågskontakt är tillverkad i natureloxerat aluminium och har touchfunktion vilket innebär att det behövs ca gram tryck för att aktivera kontakten.


Kontakten är helt utan rörliga delar för maximal tålighet. Tröskelhöjden får inte överstiga cm. Byggnadens entréhall Postfack i trapphuset skall anpassas i höj så att rullstolsburna hyresgäster själva kan hantera sin post. Dörrkortet redovisar placering, hängning, dörrtyp, mått , funktionskrav, utförande, beslagning, hänvisningar, funktionsbeskrivning samt bild i vy och plan på aktuell dörr. Tryckknappar, armbågskontakter och nyckelkontakter placeras på vägg medan dragkontakter monteras i tak.


Samtliga monteras på lämpligt avstånd från dörren och med hänsyn till dörrens svängradie. Om någon trycker på knappen, vrider nyckeln eller drar i snöret sänds en signal till dörröppnaren. Dörren reagerar omedelbart och öppnas. Ofta placeras armbågskontakter så att de är svåra att nå för person i rullstol. AXS Nordic lagerför och distribuerar dörrautomatiker inklusive tillbehör.


Vi garanterar alltid hög kvalité och. Dörrautomatik kan installeras på alla typer av dörrar, såväl entrédörrar som hissdörrar och dörrar till sop- eller cykelrum. Här har vi samlat montagehöjder för produkter som är vanliga i våtutrymmen, kapprum och klädkammare. Alla mått är i mm och är endast rekommendationer.


Vi finns där för dig varhelst du behöver innovativa och tillförlitliga tillträdes- och säkerhetslösningar – i hotell, butiker, sportarenor, flygplatser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg