fredag 21 oktober 2016

Dumstrut frågor

Maskeradkläder, festartiklar och skämtprylar. Stort utbu Bra Priser. Rolig kalasdukning, häftiga maskeraddräkter och fantastiska festtillbehör. Dumstrut -kort att se upp för.


Dumstrut frågor

Spelet innehåller över 4knasiga och lustiga frågor som är nästintill omöjliga att svara helt rätt på. Testa ett nytt roligt sällskapspel till helgen. Själva spelet är enkelt men ack så intressant. Du kommer att lära dig saker som du inte hade en aning om.


Trött på reträtt i Risk eller att sätta dina vänner i fattighus i Monopol? Vem är helt ute och cyklar? Man kanske skulle kunna beskriva det som en slags elorgelvarieté som lägger krokben, säger förlåt och alltid har rätt… eller fel. Spelidén är lika enkel som underhållande. Hur hög är salthalten i Döda Havet?


Dumstrut frågor

Hur lång var världens längsta bilkö? Här är sällskapsspelet med knäppa frågor som. D står för dum och sitter D:t på en strut så är struten en dumstrut ! Den här skojiga hatten får per automatik bäraren att se ut som en mindre smart person. Används med fördel som straff till stackaren som förlorar spelet eller leken.


Vi använder cookies för att ge dig en bra användarupplevelse och service. Genom att använda vår webbplats förutsätter vi att du förstår och godkänner detta. Hur många av världens 1rikaste har skägg?


Hur länge kan en delfin hålla andan? Onödigt vetande är bra att ha för att vinna spelet dumstrut. Ligger man oturligt nog över alla brytgränser för skatt, pension etc, så kan det vara en god idé att göra bruttolöneavdrag och få de pengarna in på.


Vi driver frågor om kvinnor och jämställdhet på en massa olika sätt och det här är ett. Fast smygreklam är det ju inte. Tycker det finns värre saker, som att mobba t ex är än värre tycker jag nog.


Dumstrut frågor

Finns andra som gör annat som är omoralisk och fel och som borde skämmas lika mycket och få en dumstrut. Ett verkligt underhållande spel för feste, hemmakvällen eller middagen! Erbjudandet kom tack och lov aldrig i repris.


Först nu – som senior – känner jag mig beredd. Har fått ett mysko fel som jag inte lyckas klura ut. En motorbank med huvudbrytare. Underhållsbanken har två olika olika kretsar med. Tidsåtgång: Från minuter.


Jag har två batteribankar. Ett frågespel med över 4frågor och busenkla regler. Alla frågor är skruvade och nästan omöjliga att svara helt rätt på – vilket gör spelet kul och lättsamt.


Kräver lite eftertanke och spelet blir roligare ju fler som spelar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg