onsdag 5 oktober 2016

Jaktmark uthyres

Jaktmark om 3ha i norra Skåne. Marken består av mestadels skogsmark i olika åldrar men även lite öppen åkermark. Skiftet är sammanhängande med ett fantastiskt vägnät som gör det lätt att ta sig runt.


Hej Jag söker jaktmark att hyra alternativet ett jaktlag att vara med i runt Falun. Lyckas man inte hitta en egen jaktmark att arrendera jaktmark så kanske man har möjlighet att komma med i något jaktlag.

Hitta jakt genom ledig jaktmark som uthyres eller säljes har du möjlighet att hitta i lokala tidningar, annonser på olika sidor på nätet. Vi har ett stort intresse från våra kunder som bokar nu. Under augusti och september har Ni jakten under dagar (veckojakt). Vi följer den standard som finns kring uthyrning av stugor i skidanläggningar.


I oktober och november finns det mycket att välja på. Bockjakt samt jakt på vildsvin, räv och grävling uthyres mellan - augusti. Sveaskogs marker omfattar ca miljoner hektar över hela Sverige.


Marken ligger i den södra delen av godsets markområden, ca timmes bilväg från Göteborg.

Kylrum och slakteri finns samt eftersöks ekipage med godkända hundar. Fällt vilt tillfaller skytten. Boende i nybyggd stuga på 1kvm. Stugan består av ett stort allrum med fullt utrustat kök.


Sovloft med dubbelsäng samt sovrum med bäddar i våningssäng. Välkommen att kontakta oss för mer information! I huvudsak handlar det om lediga platser i viltvårdsområden där jaktmark som Stora Enso Skog upplåter ingår. I många fall är det flera platser lediga i samma viltvårdsområde, i vissa fall flera tiotals platser.


Om det är en grupp som söker jaktmark finns det alltså bra möjligheter att kunna jaga tillsammans. Annonser om lediga jaktmarker som säljes, jaktmark till salu eller jaktarrende som uthyres hittar man både på nätet, jakttidningar som i jaktjournalen och i lokaltidningar. Hitta jakt, jaktarrende och ledig jaktmark som uthyres eller säljes har du möjlighet att hitta i lokala tidningar, annonser på olika sidor på nätet. C:a hektar åker, resterande skog samt några hektar vatten.


Stuga med sommarvatten, dusch, braskamin utyres separat. Har själv inte tillräckligt med tid att jaga i den utsträckning jag skulle vilja. Den billigaste annonsen finns tillgänglig för Kr. Kolla alla annonser från hundratals.


Satsa på åtgärder i rätt tid.

För att skydda sin skog och sin ekonomi är det en god idé att kombinera skogsbruk med naturhänsyn. Här presenteras lediga jaktmarker, fiskevatten och övriga former av arrenden och upplåtelser. Just nu finns inga lediga arrenden. Du kan prenumerera på lediga.


Här kan du annonsera om allt möjligt som har med jakt, vilt och natur att göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg