måndag 17 oktober 2016

Snöraka för tak jula

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här!

Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg.


På Jula siktar vi högre. Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. Med Hard Heads lättanvända, teleskopiska snöraka blir det enkelt att få ner snö från taket.

Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Bladet är tillverkat av ABS-plast och ram samt skaft är tillverkade av aluminium. Med snörakan står man på marken och hyvlar bort snön från taket samtidigt som snön lätt glider ner på duken till backen.


Slipp skador på tak och gör jobbet själv från marken för en billig peng! Ta ner snön från taket utan att behöva klättra upp på taket ! Skotta snö på tak med snöraka. Att skotta snö på tak är lite av en utmaning och kan vara tungt och otympligt med fel verktyg, till exempel lämpar sig inte en snösläde bra för denna typ av snöröjning. Istället har vi bättre lämpade snöredskap för detta ändamål. Vi reserverar oss för eventuella lagerdifferenser som kan förekomma men vi gör vårt bästa för att alltid visa så korrekt lagersaldo som möjligt.


För dig som kund betyder det En varukorg, du surfar obehindrat mellan alla våra shoppar. Ett kundnummer, logga in och du ser alla ordrar på ditt konto. En faktura, betala en faktura istället för flera. Med hjälp av det styva teleskopskaftet i aluminium når man ca 5-meter.


AVALANCHE SNÖRAKA TAK SRD-AVALANCHE! Fiskars SnowXpert Snow Roller med sitt långa skaft i aluminium är perfekt för att föra undan lättare lager med snö framåt i en rullande rörelse.

Redskap med teleskopskaft för extra räckvidd. Teknisk information Färg: Svart Mått: Blad 630x150x L. Snöraka till taket , när. Utrustning för snöröjning på tak. Milletech erbjuder snöslädar, snöskyfflar och snöhyvlar för snöskottning på tak vid takarbete och underhåll. Snöhyvel för tak , br 700mm med 7m glidpresenning.


Mycket snö på taket kan leda till takras och att gå upp på taket. Nu är problemet borta med att skotta ner snön från hala. Glöm halkiga stegar och krånliga säkerhetsselar.


Nu behöver du inte ens vara på taket för att skotta det. Betydligt säkrare än att klättra upp på taket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg