onsdag 26 oktober 2016

Hur får man en tjej att bli kär i en

Jag skulle vilja påstå att man inte kan få en annan människa att bli kär i en själv bara sådär. Riktig kärlek handlar om känslor och känslor går inte att tvinga fram. Det kan låta tufft, men jag tror att sanningen är sådan. Sedan kan du givetvis göra som de andra skrivit i tidigare inlägg, dvs visa tjejen att du är intresserad.


För att få ett bra svar när du kvalificerar en tjej behöver du redan ha fångat hennes intresse och etablerat en konversation, detta har jag bland annat gått igenom i mina artiklar om hur man träffar tjejer i vardagen och hur man pratar med tjejer.

Män älskar att jaga en god romantik. De tar tid att bli kär , men när de gör det, blir män kär i kärlek. För att förstå hur man får en man att bli kär i dig, måste du veta kärleksstegen för män.


Låt killen du gillar veta att du gillar honom mycket, men låt honom aldrig veta att du har fallit huvudet över klackarna för honom. Om du vill visa en tjej hur mycket hon betyder för dig, verkligen spendera lite tid att bli redo för en dejt. Heldagsaktiviteter är inte bara söta, men visar din dejt att du verkligen har spenderat eftermiddagen med att förbereda saker för dagen.


Kom ihåg att flickan du vill ha är inte en trofé att vinna eller bara ett mål att uppnå. Idag är det jätte vanligt att behandla tjejer som sexobjekt och det är jätte tråkigt att det har blivit så.

Du som kille som har ett moget beteende har större chans att få tjejer efter er än killar som knullar runt och får tjejer att gå med på sex genom manipulering. Rätt kyss kan få en tjej att bli svag för dig. Ja, det är svårt att försöka slappna av och vara sig själv utan att bli awkward och börja säga konstiga saker när man har en crush på någon, men försökförsökförsök. När din crush känner att du är en skön person att hänga med som hen känner sig bekväm med kommer hen garanterat vilja hänga med dig ännu mer. Bli psyk när du får reda på att hon har börjat ur din situation är hur kan en tjej som har älskat dig en man börja jobba på att bli.


Katrin som går i nian och är bästa kompis med klassens populäraste tjej , Frida. En ny kille, Adam, kommer till klassen och Frida. Ibland kan det vara bra att vara ifrån varandra, för att hinna sakna och känna efter.


Men för att din crush faktiskt ska bli kär i dig är det viktigt att träffas ofta. När ni gör det är det större chans att bli kär. Karaktäristisk personlighet och utseende. Folk gillar när människor är trevliga, roliga och coola. Vet du hur man träffar en speciell tjej ? Man ska ju bara skaffa många tjejkompisar och kanske även själv friendzona dem för att tjejen man gillar ska vilja skapa ett intresse först innan någon av de andra tjejerna gör det.


Alltså…han menar ju inte att man ska ge mer uppmärksamhet till en tjej man inte är intresserad av, bara visa att man klarar sig och inte är desperat. Denna etapp är särskilt framträdande när en kille blir kär i en vän. Han kan verkligen inte försöka imponera på henne genom att köpa presenter eller ta ut henne på dejt, men ändå, skulle han inte kunna sluta fundera över hur man övertyga en flickan att gå ut med honom.

Här avslöjar männen själva hur de egentligen fungerar. Det är den amerikanska tidningen Allure som har tagit reda på hur killar tänker kring dejting, relationer, sex -och allt däremellan. Spana in deras råd till alla tjejer här! Bli inte upprörd om det tar oss ett tag att sms:a tillbaka. Hen var förmodligen bara ute efter en sak.


Stöter på andra tjejer. Du är tyvärr inte speciell för den här personen. Säger att hen inte vill ha en flickvän. Bullshit, alla vill vara tillsammans med den man gillar.


Rätt kläder kan ”pusha” killen åt rätt håll, men som tjej löper man risken att verka lite oseriös eller ”slampig” om man har på sig för utmanande kläder. Man vill ju inte få en kille att bli kär i en bara för att man har på sig vissa kläder. Det här gör mig något irriterad. Ibland får jag intrycket att jag blir obefogat dissad.


Tjejen vet inte vad hon går miste om helt enkelt. Då undrar jag tjejer , eftersom att jag alltid i förstahand bara är ute efter sex (det är lite grann av arbetsintervjun), hur får man er enklast i sängen? Hur får man en tjej att bli kär i dig - WK.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg