måndag 31 oktober 2016

Opplysningen 1880

Opplysningen 1880

Telefonkatalogen for bedrifter og personer samt kart. Nummeropplysning AS fra , Vest-Agder. Hvordan kan jeg se hvem som ringer? Vi hjelper deg å finne telefon, adresse, navn, faks eller e-post. Når du skal handle eller trenger en leverandør finner vi relevante firma i ditt område.


Søk i kundesenterets hjelpeartikler Privat. Dette er for privatperson. Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å klikke på Jeg godtar, eller bruker nettstedet vårt, samtykker du til bruk av cookies. Det hender ofte at man har behov for utenlandske opplysningstjenester.


Det kan være at man skal ringe en restaurant, drosje eller et hotell. På den måten er det enkelt å unngå markedsundersøkelser og telefonsalg. Appen sjekker anrop mot de 16. Prøv gratis i en måned.


Opplysningen 1880

Deretter koster tjenesten 4- kr per måned og blir belastet ditt mobilabonnement. Selskapsstruktur Utvid alle. Ingen lange velkomstmeldinger, ingen talemaskiner. Bare rask og personlig service.


Svenska företag exempelvis telefonnummer. Finn telefonnummer og adresse til firmaer og personer. Søk etter tjenester, produkter, kontaktinformasjon, kart og veibeskrivelser og gatebilder. Vi er Norges fremste formidler av person- og bedriftsinformasjon.


I mer enn 1år har vi levert opplysninger. Landskoder og retningsnummer. Vi har samlet landskoder og retningsnummer til alle land i verden for deg. For å ringe fra et land til et annet, slår du landskoden. Til å begynne med var det sentralbordoperatørene som satt på kunnskapen om abonnentene.


Svært fyldig og god opplysningstjeneste eid av Opplysningen AS. Søk på navn, adresse, nummer eller deler av navn. Tjenesten inneholder både bedriftsnummer og nummer til privatpersoner.


Mobilsøk performs a lookup of unknown callers and displays who is calling - while it is calling. VIKTIG – Les dette før du fortsetter! Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.


Finn adresser, personer, bedrifter og veibeskrivelser på Gule Sider Kart. Du kan også se skråfoto, gatebilder og flyfoto, samt live trafikkmeldinger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg