torsdag 20 oktober 2016

Elite hotel umeå

Elite hotel umeå

Boka online, betala på hotellet. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Eco-friendly Hotel with Free Breakfast and Restaurant.


Walk to Umea City Church. Hitta lägsta pris hotell i Umeå Jämför priserna. Vi förhandlar så att du slipper.


Här erbjuds unika rum med generös takhöj en spektakulär restaurang samt gym och relaxavdelning. Vi serverar ett traditionellt julbord med modern twist uppdukat i vår härliga restaurang artonnittiosju. Den fungerade tidigare som skola, men är nu ett modernt fullservicehotell där det klassiska och det moderna skapar harmoni.


Elite hotel umeå

Elite Hotel Mimer, Umeå. Här finns plats för livsnjutaren som vill uppleva mer än att bara ta in på hotell. Det här är hotellet för dig som gillar läcker design, shopping runt hörnet, gratis wifi och skönt lobbyhäng med bar.


Dessutom Umeås kanske bästa läge i stadsdelen Forsete. Vi är ett kontantfritt hotell. Läs riktiga recensioner - boka nu! The nearest airport is Umea Airport, 2. Couples in particular like the location – they rated it 9. Hotell, konferens och en härlig restaurang i hjärtat av Umeå. Bolaget har 4anställda, snittlönen har ökat 0. Verksamhetsbeskrivningen för.


Elite hotel umeå

Ett modernt hotell mitt i centrala Umeå , precis intill vackra Umeälven. I Umeå finns en levande golfkultur. Comfort Hotel Umeå City erbjuder 1prisvärda rum och skönt lobbyhäng.


Vi samarbetar med Umeå golfklubb, som ligger i Umeås närområde. First Hotel Dragonen är ett familjeägt hotell i centrala Umeå , fem minuters promenad från centralstationen och gågatan med fantastisk shopping. Med rum och fyra konferensrum – ett på 2mmed plats för upp till 2personer – är hotellet ett utmärkt val för konferenser, evenemang, romantiska semestrar och aktiva resor. Välj bland våra hotell i Umeå och hitta din favorit. Missa inte att samla bonusnätter med Hotels Rewards när du bokar på Hotels.


Inget bröllop är det andra likt. Som gäst får du gratis WiFi samt gratis tillgång till bastu och gym. Hotellet har även en restaurang och en bar. Alla rum har TV, minibar och eget badrum.


Det finns även en hårtork och gratis badprodukter. Couples particularly like the location — they rated it 9. Med utsikt över Umeås centrum eller Umeälven bor du enkelt och flexibelt hos oss på UMe. Digital in- och utcheckning gör din vistelse extra smidig.


Bo med utsikt över Umeå älv, promenera längs gågatans shopping och nöjesliv innan du äter i restaurangen på hotellet. Hos oss kan du välja din favoritmat som hel- eller halvportion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg