måndag 31 oktober 2016

Ensam mamma

Just nu ingår: Eucerin-kit värde 745kr! Beställ smidigt online. Ensam mamma söker blir en riktig kärlekssaga för Theodora, Camilla och Elin.


Under en sommar av romans och bankande hjärtan dejtar de tre singelmammorna sina beundrare för att finna mannen med stort M. För första gången har en av mammorna blivit gravid. Ensamma mamma söker” – produktionsbolaget kände till kopplingen.

Den här säsongen höll Meter i processen. Enligt programmets Susanne Nylén var det inget misstag att flera män med tidigare koppling till de ensamma mammorna kom med i årets säsong. Det är min övertygelse och därför försöker jag ta hand om mej så mycket jag kan för att kunna ta hand om nära och kära på bästa sätt. Jag har alltid roligt med dig, du är verkligen en människa som får mig att skratta hela tiden. En av mammorna, vars kärleksjakt tittarna snart ska få se i tv-rutan, kunde avslöja den glada nyheten att hon väntar barn.


Nu berättar Jenny Edlund om livet med Tim efter att kamerorna slocknat och vad som väntar i framtiden. Och nu kan Nöjesbladet avslöja vilka singelmammorna är: Johanna Ridde, 2 från Karlsta Jenny Edlun 3 från Ängelholm, Martina Oskarsson, 2 från Borgholm, Beatrice Larsson, 2 från Lidköping och Rebecka Rydén, 2 från Kristianstad. Påpekar samma som de andra, om du vill kunna använda dig av försäkringen så behöver skadan dokumenteras av läkare på.

Programledare är även denna säsong artisten Jessica Andersson. Att tacka ja till uppdraget på nytt var självklart. För mig var ett spännande sätt att utvecklas och göra något som är lite utanför min comfortzone. Jag längtar efter att börja spela in den nya säsongen i sommar och önskar alla fem härliga mammor ett stort lycka till, säger hon i ett pressmeddelande.


Jag är, Hälsoinspiratör, Personlig Tränare, coach och Mamma , mitt i livet. Bloggen är en livsstilsblogg, där ni får ta del av vardagliga blogginlägg, pepp, och inspiration. Men även hålla koll på alla roliga träningsevent och bootcamps, som jag kör både i Sverige och utomlands. Nu berättar TV3- mamman om det verkliga dramat som utspelade sig bakom kamerorna. Vi förstod när vi fick samma sms samtidigt, säger Theodora Larsson.


Det var ett jävla liv, säger hon. Inte blir det bättre när Lisa-Marie plötsligt säger: – Mamma , kommer du ihåg din dejt med killen som bara var tyst? Och ännu värre, det var inte en kille som bara var tyst, det var flera. I januari hittade min mamma en knöl i bröstet som visade sej vara cancer.


Undersökningar och behandling körde igång direkt och höll på större delen av året. Att ha cancer är ett heltidsarbete, det fattar man inte förrän man sett hur det är. Sedan tidigare har hon dottern Freja, år.


I huvudrollerna ses Macaulay Culkin, Joe Pesci och Daniel Stern.

Elin Näslun 2 från Gällivare väntar en ” ensam mamma söker-bebis” till sommaren. De tre mammorna Elin, Theodora och Camilla reser till Hedenlunda slott i Flen för att för första gången få möta de killar de kommer att dejta under en sommar av. En kille blir ensam kvar och har vunnit mammans hjärta. Sommarens kärleksäventyr börjar närma sig slutet och snart ska våra mammor välja den kille de vill ha i sina liv. Tre tårfyllda val väntar och för en av.


Här kan du streama TV-program till dator, surfplatta, mobil, spelkonsol och Smart TV. Men ”Första dejten” spelades ju in ett halvår innan och det var ju bara en dag. Hon är så bessviken på honom, han var inte den hon trodde berättar en källa. Emma får också ensam vårdnad om parets 1-åriga son. Bland dom som faktiskt ändå gör det så försöker folk hela tiden förhålla sig till stigmat genom att visserligen kalla sig feminister men samtidigt liksom lite ta avstånd och påstå sig va nåt annat: man är postkolonial -, intersektionell-, kristen-, queer- eller riktig feminist, fan och hans mamma.


Vissa känner sig ensamma fastän de är omgivna av människor, men saknar de djupare kontakterna. Andra kan ha en överdriven rädsla att vara ensamma. Alla människor har behov av ensamhet ibland. Att vara ensam kan vara väldigt återhämtande.


Många upplever att man i ensamheten ges tid att reflektera och få spretiga tankar på plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg