fredag 7 oktober 2016

Kvagnen prislista

Vi har mycket nära band till våra kunder, med ömsesidigt utbyte av värderingar. Vi lär oss mycket av våra kunder, som har använt vagnarna under flera års tid. Gemensamt kan vi åstadkomma förbättringar och extra utrustning enligt kundens önskemål.


Eller skicka e-post dygnet runt till. Vi som driver k-vagnen heter Fredrik Due och Jörgen Olsson. Vi har tillsammans över års erfarenhet av tillverkning av vagnar och andra maskiner till grönytesektorn.

Vi har även många duktiga medarbetare som arbetar för att vi ska ligga i framkant när det gäller hög kvalitet och en svensktillverkad produkt. K-heat produktkatalog – Ladd a ner här. K-vagnen produktkatalog – Ladda ner här.


Flishugg, bruksanvisning TP 2Greenline – Ladda ner här. Nyttolasten ligger från 5till 11. I sortimentet ingår även dumpervagn, kranvagn, lövlastare och bevattningsvagn.


Den billigaste annonsen finns tillgänglig för Kr. Kolla alla annonser från hundratals. LMK erbjuder ett komplett program av proffsmaskiner såsom parkmaskiner och grönytemaskiner i hela Stockholm, Uppsala och Södermanlands län.

Trevägstippande traktorvagn med stort användningsområde. För att öka klättringsförmågan är boggierna i balkarna osymmetriska i längsled. Plåttjockleken är mm på. Marknadens enda ATV Boggievagn med trevägstipp som standard! Billy goat,lövsugsslang,sugslang,slang,sugdelar.


Vi har vattentankar med eller utan vagnschassi i flera storlekar och bevattningsvagnar i standardutförande. Vi har nu även prislistan på vår hemsida som går att ladda ner! Våra öppettider är mån-fre 07.


Leveranstid enligt överenskommelse. Vissa vagnsmodeller lagerförs ej, kontakta oss för besked om leveranstider. Utöver det breda standardsortimentet kan även kundunika lösningar levereras. Kesla - traktormonterade huggarvagnar. Med modeller för skogsavverkning och virkestransport finns ett alternativ för alla.


Håller på att fixa en fritidshustomt på en ö med min 3tons minigrävare. Har stort behov av att flytta massor på tomten. Hade en tanke om att montera fäste för. Other Övriga vagnar säljes och köpes.


Skogs- och Flakvagnar för ATV.

Avesta-Vagnen är en av Sveriges största tillverkare av miniskotare och ATV-tillbehör. Om ni är ett företag som äger det begagnade transportfordonet är det enkelt. Lägg ut fordonet pa var webbplats.


Hur mycket det kostar kan du läsa i var prislista. Vi har även specialpaket med manadskostnad och begränsat antal annonsupplägg för vara säljare. Vill du veta mer om vara specialpaket, kontakta Mascus i Sverige. Allt inom lantbruksmaskiner, nytt, begagnat och reservdelar.


Vi säljer Valtra, Fendt och LS traktorer, Fendt skördetröskor samt ett brett sortiment redskap och. Moheda vänder sig i första hand till den självverk-samme skogsägaren som vill ha driftsäkra, kraftfulla och tåliga skogsvagnar. MINI Cooper SE ger dig mer än en vanlig laddbar bil.


Du får en bil som är laddad med ett driv som fortsätter ta dig framåt. Det är helt enkelt allt du älskar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg